emation55 Kızlar xl bedenim kendime göre şöyle üstüruplu bir elbise bulamadm alışveriş yaptığınız bir site var mı memnun kaldığınz bu arada tesettürlü değilim midi boy bir elbise arıyorum
TospikOglusum emation55 Bende burda bekliyor.valla bende kendime bulsmiyrm ya hemen hemen bende o bedenlerdeyim ..
Nrhytymnl emation55 dugmemorbutik instada var yaşadığım yerde mağazası çok güzel ürünleri var öyle uygunda büyük bedenleride var elbise tunik nasıl isterseniz bi bakin derim
TospikOglusum Nrhytymnl kapalı kiyafetler satiyo bayan ve hiç midi boy elbise yok postu açan arkadaş açığım yazmış ama okumadınız mi birde verdiğiniz adresteki kıyafetler çok da iyi değil bence
TospikOglusum emation55 Bende resmen beceriksiz gibi hissediyom kendimi aldım ben aldimda sonradan beğenmedim e bayrama da şık olmak istiyrm hep ev kıyafetleriyleyim biraz enerji lazım👍😉
Nrhytymnl emation55 kusura bakma ben tesetturluyum diye anladim herhalde o an benim dediğim sayfa tesetturluler için 😊
Nrhytymnl TospikOglusum ben tesetturluyum diye anladim herhalde o an da ne bu siddet celal birden yükseldiniz onu anlamadım. Kapalılar için her sayfada olan kıyafetlerden var yani genel olarak. Neden bana yorum atma gereği bulundunuz bilmem.