Astalavistaaa Kızlar bebeğim 14 aylık, ek gıda ve mama ile besleniyoruz. Dün içerisinde kekik, pul biber ve nane olan yoğurtlu çorba vermiştim. Bugün kakada kan ve mukus gördüm. Ama mukus dün o çorbayı vermeden önce de vardı. Bu baharatlar alerji yapar mı? 🤦🏻♀️
[silindi] Astalavistaaa Ya ay inşllah düşündügünüz degildir Bizim alerjimiz geceli 3 ay oldu bende gecenmeyveli yogurt verdim 3 kasık onu bile zorla yedi ama gecesinde sümüklü kaka bir nokta kadarda kan vardı korktum bir daha veremedim tekrarlarsa diye öok zor bi süreç ten gectik çünki korkuyorum şimdi hersey vermeye
Gorkeminannesiii Astalavistaaa pul biber yapmış olabilir belkide kıyamam ya nane falan neysede pul biber için erken degilmi kuzum hem acı gelmiştir hem alerji yapmıştır belkide yogurttan olcagını sanmıyorum
Astalavistaaa [silindi] ya normalde olmadı hiç böyle doktorumuz alerji olduğu zaman kan olur kakasında demişti de ne alerji yaptı diye düşünüyorum 🥺
Astalavistaaa Gorkeminannesiii ya normalde asla vermem. Kayınvalidem veriyim mi dedi bişey olmaz ver dedim de. Eser miktarda vardı içinde. Tahmin edemedim. Ama inşallah nedeni odur. Altında başka bişey çıkar diye korkuyorum. ☹️