aysegulsuerdem Selammm sevgili anneler biz bugün 6 aylık olduk. Ve yüzüstü dönmeye merakımız çok fazla. Emekleme belirtileri nelerdi sizde, ne zaman emekledi bebişler ? Çok hevesliyim böyle yeni güncellemeler gelince heyecanlanıyorum 🙈
nneslihan aysegulsuerdem 8. Ayın başında emekledi, öncesinde geri geri gidiyordu sadece. Hatta emekleyeciğe dair hiçbir umudum yoktu geri geri gittiği için. ansızın bir gün emekledi komodo ejderi gibi😃
Girlpower aysegulsuerdem tam 3 aylıkken dönmeye başladı 5 aylık sürünmeye başladı sürüne sürüne her yere gidiyor yataktan yatağa geçiyor(anne yanı) bakalım 3 gün sonra 6 aylık olacağız bu ay neler bekliyor bizi😂 yalnız hareketlendikçe çok yorucu oluyor evdeki her şeyi kaldırmak gerekiyor sanırım benim ayna sehpalarım var uzaklaştırdım ama yine sürüne sürüne gidip ayaklarından çekiyor onu uzatma prize gidip ağzına sokuyor falan 5 dk yalnız bırakmaya gelmiyor
birfincantuzruhu aysegulsuerdem 7 ay 8 günlük 3 gün öncesine kadar canı istemezse dönmüyordu bile yüz üstü durmaktan nefret eder ağlardı ama çok şükür 3 gündür fıldır fıldır dönüyor yüz üstü durunca popoyu kaldırıp kendini öne itiyor bence bu emekleme belirtisi beklemedeyim😄
ftsdmrhn Ayından beri döndu, 6. Ayından beridir surunuyo şuan 7.5 aylık hala surunuyo, sürüne sürüne her yere gidiyo
Tortilla aysegulsuerdem 7 aylıkken sürünerek heryere gıdıyordu 8 ayda tam emekleme yaptı. Ilk once sürünüyorlar sonra dizlerının ustunde gıdıyorlar
Umay_ aysegulsuerdem 6 aylıkken çok çabası vardı emeklemek için. 7. Aya girişiyle beraber emeklemeye başladı 😊
Ates_mami aysegulsuerdem 5 aylıkken sürünmeye başladı. 6 aylık şuan. Tam olarak emekliyor. Oturma yok ama. Destekli bile oturmuyor. Kayıp gidiyor.
Aselali aysegulsuerdem 5 aylıkken geri gitmeye başladı 6 aylıkkende sürünmeye 7. Ayda da emekledi minik tosbikim 🥰
Cebos aysegulsuerdem kizim hic emeklemek istemedi 9 aylik emekler gibi oldu 10 aylik yürüdü simdi 11 aylik koşuyor resmen