Ufaklik Eegulsum serum fizyolojik verdiler bize bide otri bebe aspiratoru. Ama her zaman çekmeyin denildi.
balannesiii Eegulsum bunu sormaya girdim post acıcaktım walla bizimkise aynı su gibi akıyor burnu ama tıkalı🙄
Kizim07 Eegulsum vardır odanin bir kosesine koy cocuga ne cok yakin ne cok uzak olmasin en masumu bu gibi geldi bana
Eegulsum balannesiii aspiratör le acmiyrium her hapsurdugunfa çıkıyor ve sütünü damlat dediler oda iyi gelir dediler onu yaptım iyi geldi her uayninca emzirirken yapıyorum bı kaç saattir rahat
Ugggg balannesiii benimkide akmiyo burnu tıkalı cekiyom hiç bişey gelmiyo küçük tüpe eski tava içinde vikisle su koydum ne derece fayda eder bilmiyomrum
Plasentes Ugggg bizimkide akmıyor tıkalı ve içeri taraftan foşurdamama var aspiratör le çekiyorum ama hiç bişey gelmiyor ama uykuda bile rahatsız ediyor ne yapacağımı bilemiyorum
Ugggg Plasentes aynı benimkide öyle sprey aldım oda bı fayda etmedi burnuna bakıyorum boş ve delikleri çok küçük korkuyorum başka biseye çevirmek diye pazartesi tekrar goturcem