aysenurbahadir Merhaba herkese bebeğim 4 aylık şu an sadece anne sütü alıyor. Uzun yola giderken hero baby kavanoz mamalardan versem bir sorun olur mu 4. Aydan itibaren verilenlerden kullanan var mı aranızda
Begooo aysenurbahadir 2 liraya satılan şeyin içinde ne olduğu belli olmaz onu vereceğinize evde kendiniz yapın meyveleri püre haline getirerek ille de verecekseniz. Ama 4 aylık daha küçük ek gıdaya geçmeden onları vermek me kadar doğru olur bilemiyorum. Zaten ek gıdaya geçseniz de onları yedirmeyin.
bitterdelisi244 aysenurbahadir elma armut kaynatıp belnderden gecır aynısı oluyor hemde cok guzel uc gune kdar kalablıyor o o kavanzdan ona koyarsın
Nuray63 aysenurbahadir kavanoz mama verme çok sağlıksız , sık sık emzirsen acikmaz ki . Acıkır diye düşünüyorsan kendin mayaladigin yoğurttan ver dicem yolda sıcaktan ekşimezse . Mamaya karşı değilsen mama da verebilirsin uzun süre tok tutuyor
gocebebirbayan aysenurbahadir bir kereye mahsus mama verebilirsiniz. Ama ben olsam küçük bir örtü örter yine de emzirirdim.
[silindi] aysenurbahadir ikiz olmalarına rağmen yolda sürekli üstümüze bir örtü olmak şartı ile emziriyorum ikisinide sizde bu şekilde emzirebilirsinz
LilyaBn aysenurbahadir 4aylık bebeğe anne sütü yeter kavanoz mamaya gerek yok bence. Hatta kavanoz mamaya hiç bir zaman gerek yok. Uzun yolda olsa açarsınız emzirirsiniz oldu bitti. Hem bir de hiç denemediğiniz şey alerji yaparsa Gittiğiniz yetde doktor araştırmak zorunda kalırsınız
Elfydr aysenurbahadir anne sütü alıyormuş zaten neden uzun yolda birsey yedirme ihtiyaci hissettiniz? Emzirmek daha kolay değil mi ? Ne güzel emsir uyusun . Ben ihtiyaç doğrultusunda kavanoz mamaya karşı değilim. Doktorumuz da aynı fikirde . Seyehat ve tatilde sıkısirsan verebilirsin demişti. Ama sizin bebeginiz küçük ediyorsa gerek yok gibi.
Anne_6 aysenurbahadir sütünüzü sağıp yanınıza alın. Buz aküleri var onlardan koyun sütlerin yanına bozulmaz. Buz aküsü alamazsanız bile yarım litrelik su şişelerine su doldurup dondurun buzlukta. Aynı işi görür. İlle de mama alacaksanız yanınıza. Toz mama alın. Yolda yapın çocuğunuza. Kavanoz mamalar 4 ay için erken ve riskli. Gerek yok
balporsuguu aysenurbahadir ben 7. Ay dan itibaren uzun yolculuklarda hipp marka kavanoz mama verdim.4 aylik bebege gerek yok bence sutunuz yeter.