baybalyanak Kızlar bebekle muhafazakar otel mi yoksa kapalı havuzlu villa tatili mi yapılmalı. Tavsiyeniz nedir. Çok arada kaldık 🙏🏻
HatunKisisi baybalyanak villaya gitmiştim çok pişman oldum temizlik yemek bulaşık devam 😂 en güzeli herşey dahil otel
AgentMom baybalyanak Haziran başında otele gittik. Çokta rahat ettik. Havuzlarda kalabalık değildi. Antalya sah inn paradise gittik. Aile havuzuna haşema ile girdim . Kadınlar tarafıda çok büyük ve güzeldi. Villa düşündüm ama 3 çocukla dinlenemem diye otele gittik
Ocakgunesim baybalyanak bizim her yıl eşimle aramızda geçen tartışma eşim otel ya da ev tutalım der ben ısrarla otel isterim. Yahu zaten evde sürekli bulaşık yemek yapıyorum tatilde bari yapmıyimm
Pamukyanakasaf baybalyanak eğer yemeği dışarıdan söyleyip kahvaltıyı dışarıda yapabilecekseniz villa tatili derim😄bebek açısından rahat olur. Daha hijyenik ve size özel olması, ev ortamı olması artı yönleri.
baybalyanak Ya bebeğim 1.5 yaşında. Eşimle başbaşa ailece keyif etmek için düşündük ama emin olamadık. Otelde de hep ayrı olucaz. Çocuklarla zordur ama bir bebekle de zor mu olur bilmiyorum
Uzaymekiii baybalyanak ben olsam villaya giderdim☺️ Bulaşık vs beni korkutmuyo zaten ona göre yemek vs yapılıyo atıştırmalık gibi geçiştiriliyo en azından kendim temizlerim bi kere içim rahat eder🤭 oteller bana niyeyse hijyenik gelmiyo🤷🏻♀️
baybalyanak Uzaymekiii ya bizde yemek yemeye düşkün bi aile değiliz aperatif yeriz genelde. Çocuk biraz zor tabi herşeyi yemiyor bazen. Onun dışında otelin yemek temizlik rahatlığı var ama eşimden ayrı kalıcam villanın da ailece doya doya vakit geçirme imkanı var. 🤦🏻♀️ tavsiye edebileceğiniz tam korunaklı şehre yakın villalar var mı acaba ?
Uzaymekiii baybalyanak fethiye tarafında var diye biliyorum hiç kalmadık ama hem merkeze yakın hem korunaklı zor olabilir
afrs2017 Bende villa taraftariyim bebeklerin sağı solu belli olmuyor tek gidecekseniz benc3 villa ama arkadas akraba vs ile gidecekseniz de otel güzel olur. Tek olarak otelden ziyade villa bana daha uygun. Dilediğiniz gibi hareket alanınız olur 🤗
baybalyanak afrs2017 evet kesinlikle otel olsa arkadaş bir aile var onlarla gideriz ama başbaşa kalmak da önemli of. Allah başka dert vermesin ne diyim 😅
afrs2017 Instadan guzel sayfalar var villa için. Ismi aklıma gelmedi şimdi de helal uygun olan yerler
Mom727373 baybalyanak villa hem aşırı pahalı hem bebekle zor olur diye düşündük otelden ayırdık bayram için🤷🏻♀️