ilosasell Kızlar bebeğimin aşırı derece ağız suyu akıyor diş dönemindeyiz Kehribar kolye almak istiyorum. Gerçeği olması gerekiyormuş hakiki kehribar satan yerler önerebilir misiniz Sizler nereden aldınız memnun kaldınız mı?
10sare ilosasell https://www.shopier.com/kehribarkolyem Funda Atalay dün takmaya başladım gerçek sertifikalı ürün
Hurims ilosasell kehribarın ağız salyası ile hiç bir bağlantısı yok ki o niyetle alıyorsanız almayın ilk oğlumun yaklaşık iki yaşına kadar o ağzı Çeşme gibiydi ve boynunda kehribar kolyesi vardı
Zekimurendebizigorecekmi ilosasell Hiç bir işe yaramıyor ki zaten Dr lar tarafından da boğulma veya yabancı cidim yutmalarına sebep olduğu için önerilmiyor .
ilosasell 10sare siz hangisini aldınız bir sürü kolye var hepsinin Bi anlamı var mı yoksa görsel nitelik çeşitlilik olsun diye mi yapılmış?
ilosasell Hurims herkese fayda etmiyormuş zaten Bi arkadaşımın oğlununda hiç akmıyor kolyesi var bir gram suyu akmıyor 🙈
ilosasell Zekimurendebizigorecekmi işe yarayan diyen kişide çok yaramıyor diyen kişide çok kararsız kaldım 🤦
Zekimurendebizigorecekmi ilosasell Hiç bulaşmayın derim . Hem büyük risk hem de gereksiz bi harcama bebeğiniz için . Kolye olarak yakıştırdıkları için çoğu anne takıyor . Benim fikrim bu :) Gerisi sizde tabi :)
ilosasell Zekimurendebizigorecekmi ben ağzının suyu hiç durmadığı için istiyorum diğer gibi istemiyorum faydasını gördüm diyen çok kişi var 🙈