Nur1706 Anneler hangı mamayı kullanıyosunuz geceleri bir biberon vermek istiyorum bazen sütüm yetmıyor o yüzden hangı mamayı kullanmalıyım
P_M_A Nur1706 bebelac kullandım en başta 2 ay bebelac gold aldım kullandım şuan tekrar bebelaca geçtim arada sma aptamil kullandım ama sevmedi gaz yaptı kustu oyüzden bebelac bebelac gold sindirimi kolay onunla başlayabilirsiniz tabi her bebek her mamayı sevmiyor veyahut her bebeğe gelmiyor her mama ♥️
Evrim1906 Nur1706 doğumdan itibaren aptamil kullandım 3 ay sonra süt alerjisi çıktı değiştirmek zorunda kaldım şimdi similac alimentum kullanıyorum alerjik bebeklere özel ama alerji çıkmasa aptamile devam ederdim
Ogulcan Nur1706 sana tavsiyem golden goart canım hiç gaz yapmıyor ve diğer mamalardan ayrıştırıcı en büyük özelliği mamanın keçi sütlü olması biliyorsunuzdur belli keçi sütü anne sütüne en yakın süttür
gocebebirbayan Nur1706 canım bebekten bebeğe değişir bünye ile alakalı. Ben SMA , bebelac, humana kullandım hiçbiri yaramadı. Bir aptamil iyi geldi. Aptamil kullanıyorum. SMA ve Bebelac ishal yaptı, humana da kabız yaptı