Metindamla 1 haftadır ne düzgün emme var ne de uyuma çıldırmak üzereyim artık sizin de mi böyle 4 aylık Bebişleriniz
Deletedmom115 Metindamla 4. Ayda uyku geriliği ve meme reddi yaşanabilir sabırlı olun ve bebeğiniz ne istiyorsa ona göre şekillendirin kendinizi.
myangel Metindamla 4 aylıkken bizde öyleydik. Hiç yemiyodu aç duruyodu sürekli huysuzdu. 5.aya girdik baya düzeldi artık. Fazla ağlamıyo iştahı da normal sayılır
Defneduru Metindamla 4 ay 9 günlük 1 haftadır anam ağladı artık gebericem herhalde bide çalışıyorum gece uyku yok gündüz işte yoruluyorum sürekli ağlıyo bütün gece emziremiyorum uykusuzluktan ölüyorum sinirler tamamen laçka artık ama bi gülüyo herşey bitiyo 😊
Karakiz Metindamla bizde iyleydk 1 haftadir basardm derkn tekrar emmk istemiyo g7ndz uykusu hic yok gece nadir uyanir surekli agliyrz
Dnmzhvv 4 ay 16 günlüğüz aynı problem bizde de var. Sürekli geri çekiliyor. Uyku için ben eğitm vermeyi düşünüyorum artık.
Metindamla Dnmzhvv ben de düşünüyorum artık gündüz hiçbir şekilde uyumamaya başladı ve çok huzursuz uykusuz olduğu için emmek İstemiyor ama eğitimde ağlayacak diye de çok korkuyorum
DamlaGoktug Dnmzhvv bende vermek istiyorum ama 5. Ayda başlayın dediler 4 ay 15 günlüğüz tam ay dolsun diye bekliyorum
defnesmoms Metindamla malesef sabah iyiyse ögleden sonra degişiyor akşamları asla emmiyor uyku dışında.. uyku azalırmış normalmiş gündüz artık çok zor uyutuyorum
DamlaGoktug Metindamla bizde 4.5 aylığız 15 20 gündürgeceleri uyumuyor gece inliyor ıh ıh diye hazırda çıkıyor şaştım kaldım gündüz zaatrn hiç o yok 😔