iyikianneyim61 Minikkizimm ben kullandim doktorumuz vermisti biraz kilosu dusuk oldugu icin bizde ishal kusma yapmadi ama kızım pek sevmedi 2 3 ay kullandim sanırım bıraktımm size ne için verdi
Minikkizimm Nlf 4 gündur kullaniyorum günde 4 defa kaka yapiyor ve asıri ishal bizimde doktor normal ilk baslar yapması dedi. Ama mama disinda ek gida veremez oldum agiz dolusu kusuyor korkuyorum artik bisey vermeye hergun hali siliyorum szde de böylemi
Nlf Minikkizimm biZde kusma olmadı ama ishal bayağı günde 6 defa felan yapıyo 😢 bende doktora söyledim normal dedi ama bana anormal geliyo çok fazla çünkü 😢😢😢
Nlf Minikkizimm 4 ay 19 günlük hayır anne sütü ve mama günde bir paketi tam bitirmiyor 90 C. Yapıyorum 30 C döküyorum içmediği için
Minikkizimm mert2021 bizimki severek iciyor ama neden se mama disinda agzina birsey girdiginde kusuyor ağir mi geliyor mama anlayamıyorum
Minikkizimm iyikianneyim61 bizimde kilomuz az ve kilo alımı yok diye verdi. Severek iciyor ama cok ishal yaptı ve bu mamadan icerden baska hic birsey veremiyorum ek gida almiyor kusuyor. Doktorda 10 gün ara ver ek gidaya dedi. Zaten yemiyordu simdi iyice unutucak 😔
iyikianneyim61 Minikkizimm kilo aldirdimi peki bizedr az aldirmisti. Alla alla neden kusuyor ki kac cc iciyor belki ictigi fazla geliyordur.. nekadarkik bebeginiz
Minikkizimm iyikianneyim61 7 bucuk aylik olmak üzere. Aylik 120 sise rapor cikartti doktorumuz gunluk 3 4 şise bitirmemizi söyledi. Mama icince sorun yok ama aralarda hic yogurt bile veremez oldum kusmasından dolayi
Minikkizimm Nlf bizde sma kullaniyorduk ek gida da almasina ragmen kilo alimi yoktu cnku zorla yedrmeye calisiyordum hep. 7 aylikken 6.900 dü kilosu. Suan 7 ay 13 gunluk
Minikkizimm Melek_annesi_06 süt gbi tadi var zaten bizimki iciyor mama ama baska hic birsey yemiyor. Ek gida miz sonlandı resmen kusmasindan bidaha nasil baslicaz bilmiyorum 😔