RuzgarMommys mltmakbukut İlk ay sebze yemekleri verdim meyve püreleri verdim az az hep Sonra 7.ayda yogurt verdim keci yogurdu keci peyniri verdim Sebzelerle devam ettim hep corba gibi degil yemek gibi verdim hep Sonra kuzu eti kiyma suyunu kattim yemeklerine 8.ayda alerjimiz gecti yumurta sariis verdim dokunmadi.9 ayda yumurta tamamni verdim dokunmadi domates verdim simdi 11 aylik herseyi yiyor gecti tamamen alerjisi
mltmakbukut RuzgarMommys canım sen deneyerek mi buldun tam nelere olduğunu bir de suan kaç aylık bebiş
RuzgarMommys mltmakbukut baştan bu dediklerimin hepsini kestim diyete girdim. Test yapmadık deneyerek devam ettik 5 ay sürdü ek gidaya geçince hafifledi sonra bitti şimdi 11 aylık. 9 aylikken geçmişti
Hilaltoklucu mltmakbukut yumurta alerjisi varsa tavuk etinede olabilir. 5 ay kati diyet yaptim patates zeytin kuzu eti makarna haricinde nerdeyse hicbirsey yemedim kan oyle bitti mukus ise ek gidaya gectikten sonra duzeldi mutlaka alerjisi olan birsey yiyorsunuz kan hala devam ediyorsa. cikolata kakao kuruyemis yiyor musunuz mesela
Kardelen2021 mltmakbukut ah kuzum benim 3.5 ay oldu diyetteyim dışkısı gün içerisinde bile değişkenlik gösteriyor bi bakıyorum haki yeşil bi bakıyorum altın sarısı bi bakıyorum açık yeşil bi bakıyorum kanlı bazen sadece sıvı bazen sadece posalı günde 6 7 kere dışkılı bez değiştiyorum ben artık doktorumuz damla başladı bakalım inşallah düzeleceğiz
mltmakbukut Kardelen2021 selamlar çok sık kakaya mı çıkıyor bizim de öyle.kilo alımı nasıl damla ne damlası canım? Sen ne diyeti yapıyorsun?
Kardelen2021 mltmakbukut aleyküm selam sadece emziriyorum normalde 600 700 gr alıyordu ama bu ay sadece 200 gr almış günde 6 7 kere dolu bez değiştiyorum mukuslu hem kilo alımı hem dışkının düzene girmesi için iki damla verdi RELACTAZ ve BİOGAİA 1ay kullan kontrole gel dedi ben yumurta diyetindeyim
mltmakbukut Kardelen2021 canım her emzirme sonrası kaka mı yapıyor ? Neden az almıs diyor canım doktor ? Ben henü gitmedim ama benimkide her emzirme sonrası kaka yapıyor ve ben süt süt ürünleri yumurta dana eti susam tahin yemiyorum ama hala kakada kan devam ediyor.
Nurse42 Kardelen2021 Anlamadım ama biogaia kabızlık için verilir bende aylarca kullandım oğlum hiç yapmazsa günde 4 kere kaka yapardı sonra maflora geçtik azaldı tabi diyetin de etkisi vardır kakasının düzelmesinde
Pamircik mltmakbukut ben yumurta, hindi-tavuk-dana eti, badem harici kuruyemişler, çilek, kakao, hurma, soya ve dut da tüketmiyordum. Çok şükür buğday ve domates alerjisi yoktu. Öyle olsa ne yapardım bilmiyorum.
Pamircik mltmakbukut hayır doktor hepsini yasakladı teşhisi koyunca 😁 inek sütü alerjisi teşhisi konuldu önce bütün süt ürünleri yasaklandı ve diğer saydıklarım. Kakada kan bitmeyince yumurta tavuk ve hindi eti de aramızdan ayrıldı 😁
mltmakbukut Pamircik kakada kan nokta şeklinde mi?kacıncı aydasınız canım birde emmesinde sorun oldu mı hiç
Pamircik mltmakbukut önce nokta noktaydı sonra çizgi şeklinde geldi. Memeyle hep kavgalıydı zaten doğduğundan beri 4. Ayda meme reddi de yaşadık. Memeyi sevmesi 9. Ayı buldu. Oğlum 15 aylık.
mltmakbukut Pamircik ay masallah darısı basıma sadece anne sütüyle mi gittiniz ? Meme reddini nasıl atlattınız suan biZim de öyle
Pamircik mltmakbukut evet hep anne sütü aldı mamaya gerek kalmadı. Meme reddi yaşarken ayakta gezerek, şarkı söyleyerek ve pilates topu üzerinde zıplayarak emziriyordum. Şimdi memeden ayıramıyorum 😁 diyetle birlikte alerjenleri vücuttan attıkça sevdi memeyi zaten.