mltmakbukut Merhaba anneler ? Bebeğim 5 aylık kakada nokta şeklinde kan oluyor. Süt ürünleri, yumurta,tahin , dana eti yasak. Ama kakada kanı görmeye devam ediyorum.Sizde böyle bir durumu yaşayan var mıdır?
Omom mltmakbukut muhtemelen başka bir şeye daha alerjisi var ve siz hala onu tükettiğiniz için dokunuyor o yüzden kan görüyorsunuz
Rikaa mltmakbukut o zaman sutu keseceksiniz. Bizim de o sekildeydi mecburen sutumu kestim mamaya basladik. Cunku farkettik ki kayisiya bile alerjisi var
RuzgarMommys Başka alerjik bisey daha vardir tükettigin Paketli gida hic tuketmeyeceksin Yumurta da yasak Makarna sadece piyale nuhun ankara gibi yumurtasiz makarnalar olacak. Ama yine de diyetten baya sonra düzelme oluyor
mltmakbukut RuzgarMommys canım selam hepsine dikkat ediyorum kuzu eti ve tavuk eti yiyorum. 10 gün oldu rahat , sizinde bar mıydı
RuzgarMommys mltmakbukut evet tabi bende 6 ay diyet yaptim Kuzu eti ve tavuk hayatimi kurtardi Ek gida zamanı oğlum da kuzu eti yedi dokunmadı Keci yoğurdu peynir verdim hep
Hilaltoklucu mltmakbukut yumurta alerjisi varsa tavuk etinede olabilir. 5 ay kati diyet yaptim patates zeytin kuzu eti makarna haricinde nerdeyse hicbirsey yemedim kan oyle bitti mukus ise ek gidaya gectikten sonra duzeldi mutlaka alerjisi olan birsey yiyorsunuz kan hala devam ediyorsa. cikolata kakao kuruyemis yiyor musunuz mesela
Kardelen2021 mltmakbukut ah kuzum benim 3.5 ay oldu diyetteyim dışkısı gün içerisinde bile değişkenlik gösteriyor bi bakıyorum haki yeşil bi bakıyorum altın sarısı bi bakıyorum açık yeşil bi bakıyorum kanlı bazen sadece sıvı bazen sadece posalı günde 6 7 kere dışkılı bez değiştiyorum ben artık doktorumuz damla başladı bakalım inşallah düzeleceğiz
Omom mltmakbukut buğday alerjisi olabilir. Bulgur ve unlu gıdalar tüketmemeniz gerek buğday alerjisi varsa. Ama inşallah yoktur çünkü en zoru buğday maalesef bizde var
mltmakbukut RuzgarMommys peki kan ne kadar sürede geçti sizin ; hosaf irmik meyve senze patates vs yiyorum bunların içerisinde olan var mıdır
mltmakbukut Rikaa canım en azından 6 ay alsın istiyorum. siz de belirtiler nasıldı ? Bebişlerimiz sağlıklı olsunlar insallah
RuzgarMommys mltmakbukut bizde kan olmadi ciltte kızarıklık döküntü vardi. Sebze lerden ıspanak alerji yapabiliyor bize yapti Domates alerjikti bide
Omom mltmakbukut geçmeyen rahatsızlığı vardı böyle sizin gibi. Buğdayı kesince iyileşti. Öyle olunca evet buğdaya alerjisi varmış dedi doktor
Rikaa mltmakbukut ayni belirtiler vardi kanli olmasi zaten bagirsagi daki kilcallarin catlamasi demek bu da cok tehlikeli aman dikkat
Minnos09 Betim ben neyi keseceğimi şaşırdım meyve yiyorum karışık gene kan domates yiyorum gene kan ama yemeklere salça katıyorum o Zaman kan olmuyor ne yapacağım ı şaşırdım
Minnos09 Rikaa bizde hala devam ediyor inek sütü kestim kendimden biraz rahatladı yumurta yiyince gene kan geldi mukus sürekli devam ediyor zaten kanı ara ara görüyorum hala 3 haftadır diyetteyim 4 aylığız