Merhaba anneler çok merak ettiğim ve başıma gelen bir şey sormak istedim size. Yani en azından sizde de oldu mu diye merak ediyorum. Ben bir sene önce doğum yaptım hamileliğimde bile kutularca dondurma buz gibi sular buz gibi içecekler içerdim hiçbir şekilde bademcik sıkıntım olmadı. onları yiyip içmeme rağmen. Doğumdan iki ay sonra bademcikler ortaya çıktı ilk olduğum zaman 20 gün boyunca bayağı bildiğiniz yataktaydım .antibiyotikler bile işe yaramadı iğneler ,yutkunamıyordum terliyordum çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum .neyse 20 gün sonra iyileştim 1 2 ay sonra tekrar oldu .iyileştim bir ay sonra tekrar oldu yani anlayacağınız ben bir sene içinde tam 11 defa bademcik sıkıntısı yaşadım öyle böyle değil mahvoldum yani. İlk olduğum zamanlar hastaneye gittim doktor bana dediki hamilelikten sonra vücut vitaminsiz kaldığı için büyük ihtimalle bunları yaşıyorsun .tamam dedi şu an bademciklerin alınacak durumda yani alınması lazım ama bir şekilde idare et çünkü bademcikler bizim için çok önemli dedi .ve yaşın itibari ile biraz riskli de olabilir (21 yaşındayım)ben önermiyorum dedi neyse ilaç falan yazdı tekrar .daha sonra tekrar oldum bu sefer sağlık ocağına gittim aile hekimi dediki bademciklerin çok kötü durumda tamam bademcikler vücudumuzu Bir çok mikroptan korur ama seninki artık sana zarar vermeye başlamış dedi.3 4 aydır olmuyorum bu sabah uyandım yine biraz şişmiş ve ben yine psikolojikmen altüst oldum o günleri yaşama korkusuyla. Garip olan şey de ben bekarken hiç olmadım sadece bir kere hafif şiştiğini hatırlıyorum ne yapacağım bilmiyorum .Allah için bana bir akıl verin. şu an ameliyat olacak durumum da yok yanımda kalacak kimsede yok her iki görümcem hamile kayınvalidem şu an Ankara’daki görümcemin yanında o iyileşip doğurana kadar diğeri Doğuracak ne yapacağım bilmiyorum ailem de uzak memleketteler bebeğim küçük of delirmek üzereyim