Alparslannemree 4 ayı gectık saglık ocagı kan damlası verdı ama kullanmakda bıraz kararsızım kullanmayan anneler var mı
Janss Alparslannemree Tedavi değil depoların dolması için takviye amaçlı kullanılıyor . Doktorunuz aksini önermediği sürece kullanılmalı .
araskuzumm0918 Alparslannemree 7aylığız dr uygun görmedi başlamadık biz ,sebebini sordugumda kilosunun iyi oldugunu şuan gerek olmadıgını söyledi
elifiii Alparslannemree doktorumuzun tavsiyesi ile kullanmıyoruz, ama ben emzirdiğim için ferrum fort kullanıyorum. Saglık ocagının verdiği ilaç da paraben var, eger baslayacaksanız da daha temiz içerikli bir ilaca başlamanızı öneririm.
Kizim07 Alparslannemree sidefer huysuzluk ve gaz yapti dedigimde doktorum ozaman kullanma kan ilaci dedi cok rahat bi sekilde herkes kullaniyo birsey olmazmi dedim yoo olmaz dedi. Ben yinede biraz ara verip birdaha başladım
Miniginannesi Alparslannemree doktorunuz soylediyse mutlaka kulllanin saglik ocaginin veridgini kullanmadim doktorum baska yazdi onu kulllaniyoruz
EsraEfee Ben kullanmadim.ebe verdi ama sanku buz vermek zorundayiz ama sen kullanma der gibi. Kakasinda kan yapabilir huysuzluk yapabilir karin agrisi yapabilir saydi durdu. Icim rahat etmedi vermedim.doktorumuzda 6. Ayda baslariz demisti. P.tesi doktora gidicem bakalim 6 aylik olucaz