Omertalhaa Iki gun once idrar yanmasi ile uyandim. Suanda da kanama oluyo idrarimin sonunda. Boylw bisey basina gelen war mi . Cok agrim war . Doktora gitmeden bitkisel biseylerle gecer mi ?
Omom Omertalhaa üroloji doktoruna gidin. Böbrek ve idrar yolu hastalıklarına o bölüm bakıyor bayan erkek fark etmez. Kum ya da taş olabilir. Geçmiş olsun
Berenhanim Omertalhaa kayınvalidem de aynı problem vardı dün acile gitti idrar testi almışlar yüksek oranda enfeksiyon çıkmış bence bi doktora görünün
2Minnosannesi Omertalhaa Sistit olabilir. Benimde aynen anlattığınız gibi oluyordu hastaneye gitme fırsatım olmamıştı bol bol su içtim tuvaletimi hiç tutmadım kendiliğinden geçti. Sizin fırsatınız varsa gidin.
Omertalhaa Eemmyy hangi bolum acaba? Kasik agrim var popomun ustune otursmiyorum belimden alti bwrbat. Ve halsizlikte war
Eemmyy Omertalhaa Eşimde de aynısı oldu birkaç ay önce acil servise gittik 2-3 ünite serum takılmasına rağmen geçmedi. Ertesi gün üroloji gitti taş düşürdüğünü öğrendik
Eemmyy Omertalhaa rica ederim ama bence acile gitmeyin poliklinikte daha iyi muayene edilip tetkik yapılır. Acil de serum takarlar idrar testi yaparlar sadece
Omertalhaa 2Minnosannesi sizin kanamaniz warmiydi suan idrarimla resmen kan pihtilari geliyo ve sonunda kirmizi kan geliyo bildiginuz ve bu bende cok eskiden de wardi. 1 bucuk snee oluyo dogum yapali ilk defa yine oldim :(
2Minnosannesi Omertalhaa Evet oluyordu ama böyle adet olduğumuz gibi olan pıhtı gibi değil biraz mukuslu gibiydi. Bol bol su için ve kesinlikle tuvaletinizi tutmayın bir de çiğ sarımsak yutun.
Omertalhaa Eemmyy hayir cnm gidemedim esimi bekliyorum aksam gidicem dogum yaptigim doktora. 2 sene once de bu yuzden ona gitmistim
Omertalhaa 2Minnosannesi iciyorum su bol.bol. ama tuwalete gitmeye korkuyorum :( ilk.idrarda pihti geliyo sonra bitiminde bildiginuz kan geliyo kirmizi :( sarimsak yutunca duzelirmi :(