medy medy Ayrıca yanında başka birşey kullanmama gerek var mı, tek başına kullanıp da faydasını gördünüz mü?
10sare medy bi kullandık 3 aya kadar kullandık günde 4 defa 2.5 ölçek çubukta yanında sap simplex kullandık çok etkili bir ürün faydasını gördüm
4lphan58 medy maflor artı nurse harveys kullanıyorum sabah aç karna maflor 2 saat sonra şurubu.günde 3 defa 1.5 1.5 2 ölçek veriyorum 8-16-24 olmasına özen gösteriyorum kayıyo tabi saatler ama düzenlü verirsenşz fayda görürsünüz
MucizeKalbim 10sare açıldıktan sonra bi ömrü varmi 4 hafta sonra kullanılmamalı yaziuo ama öylemi yaptınız
Demetakk 10sare 2.5 ölçek mi,benim bebeğim 1 aylık bir ölçek bile çok gibş geliyor bi buçuk çay kaşığı yapıyor,2.5 ölçek mi verilmeli
Hayris medy biz kızım dogdugundan beri kullanıyoruz kolikti çünkü kaç aylık bebeğiniz ona göre miktar vermek gerekir🙄
10sare Demetakk 1 tatlı kaşığı demişti doktorumuz ona göre şırıngaya Çek daha iyi olur ölçeği daha iyi görürsün çok gelmez anca gelir
Yadeee medy içindeki şırıngayı tamamen doldurup 5 saatte bir veriyordum ben yaklaşık 4 ay kullandık yanında biogaia yı kullanıyordum etkisi çok oldu bebeğime yaradı 😇