ilknurcelik Şifa olsun ♥️ Açıkcası ben ağırlığı mamaya verme taraftarıyım çünkü ek gıdalardan mama içinde bulunan tüm besin değerlerimi karşılayamaz . En azından 1 yaşına kadar olabildiğince mama 😌 3 saat durabiliyor mu ? Benim bebeğim inanılmaz hareketli ve çok sık acıkıyor 😰
Janss evet 3 saatte bir acıkıyor ben 7. Aya kadar emzirdim o zamana kadar da hep 3 saatte bir besliyordum. Sanırım alıştı bu düzene
ilknurcelik 😌 Aptamil 1 den Bebelac gold 2 ye geçiş yaptığımdan beri çok sık acıkıyor . Onun öncesi bebeğim de 3 saat aralıkla beslenirdi .Siz ne veriyorsunuz mama ?
Janss Aptamil 3 kullanıyorum
Janss gece kalkınca da mama veriyor musunuz?
Fulya1108 Uyanmaz ama çok nadir kalkarsa su verip uykuya geri döndürüyorum . 10ay 20günlük .
Janss ay ne güzel uyanmaz cevabını beklemiyordum😂allah nazarlardan saklasın darısı bizim başımıza 8 ay 6 gün🤪
Fulya1108 😌😌😌 3 aylıktı sanırım gece beslenmesini bıraktık .
ilknurcelik Kaç aylık ki bebeğiniz 🤯
Janss 10 ay 19 günlük ☺️
ilknurcelik aptamil 3 yazmışsınız mamanın numrası mı
Duruyaman evet Aptamil de 9 aydan 1 yaşına kadar 3 numara
ilknurcelik 10 ay 20 günlük 3-4 kez içiyo günde 210 cc. Emzirmiyorum. 2 numara kullanıyorum. Doktor emzirmiyorsan mamaya devam et diğer besinlerden alamadığı vitaminler var demişti. Mama alacak durumun varsa iki yaşına kadar kullan dedi
ilknurcelik anladım. İlk defa duyuyorum ben şaşırdım i ☺️