Hayalims Kızlar yarın 5 aylık oluyoruz mama+meme gidiyoruz mama çok vermiyorum gün de 2 defa 90 cc birşeyler tattırmak istiyorum ilk neyle başlamaliyım ne kadar vermeyelim yada 6 ayı beklemem mı gerek
Brsnysr Hayalims ben sadece meyvelerden bir iki damla ağzına sıktım işte kiraz karpuz bide kayısı oda hergun değilde ara ara herbirini ayrı ayrı günlerde 4+21 günlüğüz
aser34 Hayalims doktor eğer başlayın dememişse 6 aylık olana kadar bekleyin bana kalırsa. Bağırsaklarının gelişimini tamamlaması gerekiyor. Başlayacaksanız da elma,armut,yoğurt gibi besinlere 3 gün kuralına göre başlayabiliyorsunuz.
Diana07 Hayalims canım bizde 6 aylığız 🙋🏻♀️5 buçuk ayda çay kaşığı yoğurt yedirmeye başladım tadımlara henüz geçmedim meyve ile değilde patates havuç kabak tadımlarıyla başlamayı düşünüyorum doktor kontrolümüzden sonra beynim çorba gibi çünkü 🤯
bozobeydrk Hayalims kilosu iyiyse 6. Aya doğru başlayın. Ben önce yoğurt verdim sonra sebze en son meyve. Meyveyi yedikten sonra sebze yemeyebiliyorlar. Sebze patates, havuç,kabak,bezelye verilebilir.