Madaliko Vücudunda kuruluk kafasında tekrarlayan konak, yeşil ve sümüksü kaka, gaz sorunu, kala yapınca rahatlama, emerken 5 dk sonra kendini geriye atma ve memeyi reddetme 😫
Madaliko Aynur93 bizimde kan yoktu bi gün sadece iğne ucu kadar gördüm. Ondan sonra zaten çocuk alerji doktoruna gittim o kan sizi korkutmasın dedi. Katı diyet yapmana gerek yok dedi. Aslında mukus bağırsak salgısıdır normal bi durum kakanın yeşil olmasıda bağırsakta beklemediği için dedi. Yani kaka normalde yeşil renkmiş bağırsakta bekledikçe sarı oluyormuş. Açıkçası bu alerji işi muamma. Bana doktor 5 gün diyet yaptırdı 5. Gün diyeti aç dedi bugün görüşmeye gidicem bakalım ne diyecek. Yani bizdede öyle gözle görülür kan falan yok ama diyeti bozduğumdan beri çocuk huzursuz emdikten sonra zorlana zorlana kaka yapıyo kaka yaparsa ancak rahatlıyo yoksa hep ağlamak ıkınmakla geçiyor vakit😫
Tugba87 Madaliko bizde de kan yoktu vücudunda egzama yüzünde pütürcük gürültülü kaka vardı aynı şekilde doktorum diyete gerek yok dedi sonra bir gün tüm vücudu kurdeşen döktü keşke o zaman başlasaydım diyete de o halini görmeseydim dedim...:( diyeti bozdurdu derken bir hafta diyet tam etkisi başlamışken bozdurmuş acaba alerji var mı yok mu anlama amaçlı mı ? Yoksa diyet birden açılmaz mesela önce fırınlanmış keçi yoğurdu ile başlanır gibi gibi ...
Madaliko Aynur93 test yapmadi doktor, diyet uygulatti 5 gun sonra bozdurdu . Diyeti birakibca huysuzlanmaya basladi diyet yaptigim zaman az da olsa yatismisti bebegim daha rahat kaka yapiyodu tamamen duzelmesi 3 haftayi buluyomus bagirsaklarin simdi 1 ay daha diyet yap dedi sonra gorusucez
Yakamoz Benim kızımda sadece hafif dereceli egzama vardi ne kakada kan, ne yesil kaka hicbir sey yasamadim ama bir suru seye alerjisi cikti. Süt alerjisi de dahil