Omurkumsal Bebeğim 2 aylık sık sık ishal oluyo hatta bugün sabah 7.30 enseye kadar batırdı bide 9.30 da tekrardoldurdu normalmi napmam gerekir
nursocum Omurkumsal Anne sütü alıyorsa zaten kıvamı ishal gibi. Ama eğer gerçekten ishal olduğundan şüpheleniyorsanız hastaneye gitmelisiniz mikrop vardır bağırsaklarında onu doktorlar daha iyi bilir 2 aylık bir bebeğe evde bişey yapılmaz maalesef. Su kaybı olduğu için bol bol emzirin şimdilik çok geçmiş olsun 💐
Kaganalis Omurkumsal birnsorun oldugunu gissediyorsan bence doktora gister. Benimde ishal gibiydi banada anne sutu aliyorsa oyle olur zaten dediler. İshalin siddedi git gide artti daha sonra mukus da eklenince anladikki besin alerjisi varmis bebegimin. Cok gec kalmisim🤷🏻♀️
Omurkumsal nursocum sadece anne sütü emin olamadm bi sorun vr gibi geldide cok teşekkür ederim bi gaita testine gitmeli o zmn
sdyrnkgn Sadece anne sütü mü alıyo? Benim bebeğim de 5 aylık. Arada ishal gibi oluyo hatta az önce de öyle yaptı. Doktorumuz anne sütü alan bebeklerde normal demişti. Ben kuruyemiş yediğimde ishal gözlemliyorum bebeğimde. Bilmiyorum teadüf mü ama.
Omurkumsal sdyrnkgn evet sadecce anne sütü.valla hiç dikkat etmedim ne yediğimde oda etkiler valla dgru teşekkür ederim