Cemreninannesi11 Yemin ederim kafayı yicem artık 45 günlük bi kızım var bir çocuk hiç mi uyumaz deli olucam gözlerim şişti yanıyo başım ağrıdan Çatlıyo sizde durumlar nasıl 🤦🏻♀️
burjoosphere Cemreninannesi11 4 ay 21 günlük oğlum 11 gecedir 5dk uyumuyor. Kolik ve diş çıkarıyor sürünüyorum resmen
_kuzucuki Cemreninannesi11 benimde 12 günlük kızım gündüz uyuyor gece sürekli uyandı bende kafamı zor taşıyorum şu an gazı da var biraz 😣
Cemreninannesi11 anneyok zombi gibi geZiyorum ayakta resmen yemek bile yiyemiyorum uyumak bi yana dursun çok zor valla
Cemreninannesi11 anneyok misafirimde geldi üstüne yatılıya en azından gün işinde 2 saat uyuyodum şimdi oda gitti valla inşallah alışırım
Miniknur 9 aylik kizim. Ilk defa az uyandi gece gece 4 te ve sabah 7 de emdi 9 da kalkti. Yani 12 den 9 a uyudum aslinda cok uyku heralde uyanmama engel oluyor🤣 bunye alisik degil. Uyku uykuyu getirdi
Cemreninannesi11 Miniknur oh ne güzel bizim her saat uyanıyo zaten benim uykuya dalmam yarım saat 1 saat ben uyuyamadan o kalkıyor🤦🏻♀️
anneyok Cemreninannesi11 1 yıl kaynanamla baktım saak diye kendi evime geldim bir anda alıştım halledersin sende merak etme
Cemreninannesi11 Dilolla01 çok zor valla Allah yardımcımız olsun uyusun diye sürekli başka şekiller demiyorum anam yok yani uyumuyor ne evde ne dışarıda
Miniknur Cemreninannesi11 bizim de saat basiydi. Iki ust dis da cikti rahatladi sanirim. Insallah bozulmaz