annesininoglusu tüm testler yapıldıysa bir sıkıntı olmuyor bizim 3 ay sürdü sarılığın tam geçmesi bol bol besleyin
annesininoglusu korkma canım bol bol besle sadece .idrarla aticak cunku.Benim oğlumda anne sütü sarılığı olmustu bütün testleri temiz cıktı ve 2 ayda geçti. Zaten en son gözden geciyo
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için 🙏🏼 umarım kısa zamanda geçer çok endişeleniyorum test yaptırdıktan sonra daha da sarardı gibi geliyor uykuya meyilli de değil sürekli emziriyorum ama kontrolleri de aksatmayacağım 😔
annesininoglusu benim oglumda oyleydi canim doktor bi zarari olmayacagini soylemisti sadece gorjntusunde vardi oda 2. Aya yakin gecti suan bi sikintimiz yok sukur
Deletedmom685 oğlumun nerdeyse tüm vücudu hafif sarı renkte, parmağımla bastırınca görüyorum yani yalnızca yüzü ve göz akı değil 😔 sizin de öyle miydi acaba?
Elde değil ama sarılık diye çok kafana takma ben çok üzülmüştüm sütümü etkilemiştisonucta herkesin bebeği sarılık oluyo er yada gec geçiyo sasece bebek durgun oluyo ama gecicek bacım
annesininoglusu aynen oyleydi gozlerinin beyazi sapsariydi gecti sukur sizinde gecer dua edin emzirin bol bol
annesininoglusu benim oğlum da doğduğun da taburcu olacağımız gün sarılık dolayisiyla yattık hastaneye 19 du sarılık değeri . Işın tedavisi aldı . Kanında enfeksiyon çıktı o tetiklemiş 1 hafta antibiyotik tedavisi aldı . Sonra çıktık hastaneden . Yüzünd ve göz akındavardı korkuttuk doktora gittik birşey Yok korkma geçer dedi 58 gün oldu göz akında kaldı
annesininoglusu benim kızımda da var malesef doktor kan bile almaya gerek yok geçer dedi 8 günlüğüz çabuk geçsin diye dua ediyorum ya gözlerinin içi sarı sarı gördükçe üzülüyo insan
Merhaba bizimde sarılığımız hala devam ediyor uzamış sarılık olduğu için G6PD değerine bakıldı ve düşük çıktı bu yüzden sarılığımız uzun sürüyormuş enzim eksikliğiymiş bu halk arasında bakla alerjisi diye geçiyor. Bu değerlerine bakılan var mı aranızda acaba ?
BartuEge bizim değerlerimize de bakıldı sonuçlar birkaç güne çıkacak
annesininoglusu sonuçlarınız çıktığında bana da yazabilir misiniz ? Bizde tekrar pazartesi günü doktora gidicez
BartuEge doktorumuz değerlerin temiz çıktığını söyledi şükür 🙏🏼 telefonla öğrendik ama detay sormadım, öğrenince size de yazarım