Nilara annemmm2021 solgarin brewers yeast diye bir besin takviyesi var. Gunde 6 adet iciliyor, onu kullanmaya basladigimdan beri butun damlalari caylari cope attim
Minisinannesiii Nilara nerden bulabiliriz benm sütüm geliyo ama beni tatmin etmiyo fışkırmsi lazım 😂😂 şaka şaka baya azaldı hele sağ göğüsüm eczanelerde bulabilirmiyiz
Birprensesannesi27 annemmm2021 bol bol sagım Lohusa şerbeti dut kurusu kürü ve bulgur pilavı tahin helvası tahin ve pekmez yedim cok şukur cogaldı
Feyzosunannesi annemmm2021 bol bol su ic canim helva bulgur yesillik ye ve bana iyi gelen biseyde dondurmaydi dondurma yedikce ilk zamanlar sutum artmisti
akidesekerii annemmm2021 En çok farkettiğim kuru incirdi. Kuru inciri kaynatıp suyunu içiyordum tanelerini de yiyordum farkedilir derecede arttiriyordu benim.
03alparslan04 annemmm2021 benimde bebeğim ilk 40 gün emmedi neredeyse ben hep sağıp parmak emme yöntemiyle şırıngayla verdim
Slnberfn21 Karpuz yiyinn hatta kabuğuyla beraber yiyin bakın görün sütünüz nasıl cogalacak. Bol su ve duş .. hazır şeyler tüketmeyin evde yaptığınız keki yiyin tatlı yiyecekseniz yada şerbetli tatlı yapın . Ozman inşallah çoğalır.
Narin9 annemmm2021 ben aşurelik buğdayla yoğurt çorbası yaptım gerçekten çok çok fark etti. Her yaptığımda da öyle olur