Smali Kızlar ayakta sallayarak uyutuyorum 6 aylık oluyor bu hafta.Artık eğitime başlamam gerek çünkü ayaklarım ağrıyor artık.yürürken zorlaniyorum.beni çok zorluyor ve eğer yapmazsam daha da büyüyecek tosbik bebeğim 🥰 tecrübelerinizi ihtiyacım var.
boncukhaniminannesi Smali uyku eğitimi tabi verebilirsiniz kendi açımdan çözümü salıncak almak oldu 😂 hep oturup hep yatıp hemde yarım yatacak şekilde kademeli salıncaklar var elim ayağım şuan benim koyuyorum onda sallıyorum şimdi zaten uykusu gelince ee ee diyor kendisi binmek istiyor 🌺
boncukhaniminannesi Smali herhangi bir uygulamaya bebek salıncak yazın Hatta arama motorlarına vs yazın çıkar mutlaka . Ben letgo dan aldım sıfır alabilecek durumda değildim o an ve temiz ürün bulursanız işinizi görüyor 🌺
boncukhaniminannesi Smali yani maddi imkanlar el verirse alınabilir fakat sıfırı ile ikinci el arasında baya fark olduğu için ben ikinci elini aldım memnunum da açıkçası ilk günlerde sizi zorlayabilir istemez ama pes etmeyin sonra kendileri binmek istiyor 😂🌺