Crnuraz2021 Kızlar daha küçük 48 günlük dün gündüz sadece 3 saat uyudu uyumuyor ağlamıyor yalnız bırakınca ağlıyor. Simdi yine uyandı uyuyacak gibi değil . Tüm seslere uyanıyor neden böyle ya acaba
Melikeeeecansuu Crnuraz2021 hep sessız odada felanmı yattı ondandır. Ben dogduqu günden berı hep tv seslerı tlfn seslerı muzıkler felan acıyırdum oda aynı odada yatıyırdu suan sıkıntı olmuo
Ebruk Crnuraz2021 benim kızımda sesli ortamda yatırsamda her sese uyanıyordu evde parmak ucunda yürüyorduk uyuyunca sessiz konuşuyorduk ama bir süre sonra alıştı tv sesine falan ilk 3 ay böyle geçti hep şuan 5 aylık olucak anca alıştı zamanla alışır inşallah 😊
Crnuraz2021 Melikeeeecansuu evet evde yalnızım eşim gelene kadar belki o yüzden TV alışkanlığımda yok hiç teşekkür ederim
Ebruk Crnuraz2021 aynı öyleydi kıZımda merak etmeyin büyüdükçe değişiyor bebekler sağlıkla büyütün inşallah 🥰
Ozkanyaman Secl alın bizdende o kadar 56 günlük kızımız gece hiç bir sıkıntı yaşamıyorken gündüzleri kucağımızda uyuyup yatağına bıraktığımız an uyanması gbi
Crnuraz2021 Secl bende yatmayınca cok yoruluyorum tek basına bırakıp diğer odaya geçince bile ağlıyor