Waris minikmerinos malesef gebelik yok. 5in altında olması negatif sonuç demektir. Düşük de yapmıyorsunuz. Bu değerlerin çıkması normal.
ikizlerinannesi2985 minikmerinos maalesef yok canım. düşük yazmışlar ne alaka anlamadım😀 5 in altındaysa deger gebelik yoktur. düşük belirtisi vs değil o
leynanin_pembemantosuu Nurguven biliyorsunuz ki 5 ve 5 in üstü gebelik sayılıyor.0.25 sonuç gebe olamaz bu yüzden düşük yapamaz bizler çoğu zaman özellikle adet günleri yaklaşınca beta hormonu salgılıyoruz ben kan verdiğimde birçok kez 0.100 çıkıyor
zeyzey77 Nurguven Ne düşük yapması ya ! 0.25 hiç gebelik yok demek. Hamile olmayan biri nasıl düşük yapacak
ENA Gebelik yok canım, tabii şüpheli ilişkiden kac gün sonra kan verdiğin önemli. Cok cok yeni değilse gebe değilsin. Düşük vs. de yok. Bunu nerden uydurmuş arkadaş tuhaf ve saçma. Takma bile.
minikmerinos ikizlerinannesi2985 bende bı şaşırdım yani olmadığına da üzülmedim doğrusu hauirli vakitte olsun zaten özellikle istediğimden değil korunuyorum bebeğim 1 yaşında bir şüphem oldu lekelenmeden dolayı ama olsa idi çok zorlanirsim
Mommysharkdoodoodoodoo Ben daha da bulandırayım ortalığı belli olmaz 1 hafta sonra yeniden test verin bence. Arkadaşım da 0.5 çıktı 1 hafta sonra 100dü sonucu