Smyyemir Oğlum 1 buçuk aylık ve dil bağımız var çocuk doktoru suanlik önemli değil ama büyüyünce konuşma sorunu olur dedi 😓😓 böyle olup ilerde sorun yaşayan var mı ??
-erCansu- Smyyemir benm oğlumun dili m şeklinde oluyor dışarı bile çıkmıyor ısrarla goturdugun halde kesmediler konuşunca bakarsın dediler küçükken çok kolay olacaktı halbuki ama konuşmasında bı skinti yok o yüzden kestirmicem bu saatten sonra 😅 sadece ilk 2 3 ay emzirememistim
Elvin12 Smyyemir benim bebeğimde de vardı 1 aylıkken aldırdık ne kadar erken o kadar iyi günlükken bile alıyorlar sonra kalınlaşıyor çünkü basit bi işlem zaten hemen sonrasında emzirdm
Karamazofkardesler Smyyemir Bizimde vardı dil bağımız 8 aya kadar bekledik bazıları inceliyor yada gerileyebilirmiş ama kızımınki kalınlaştı 8 aylıkken azcık narkozla 2 dkkada lazerle alıyorlar inanın korkulacak bişeyi yok kısa ve kolay kan kabul hiiiç bişey olmuyo şimdi 2 buçuk yaşında konuşması çok düzgün
Gul1_92 Benim de bebeğim 1 hafta sonra 2 aylık olacak..dun dil bağı için doktora götürdüm 1 ay sonra gel biraz incelsin keselim dedi . Pek birseyi yok kolay bi işlem. Dil bağı olanlarda pelteklik oluyor r ş gibi harfleri kolay çıkaramıyormus
Gul1_92 Smyyemir düzeliyor kayinvaliidem de bir çok örneğine şahit olmuş diyor hepsinin konuşmasi düzgün
Smyyemir -erCansu- bana da şuan önemli değil 5 ,6 aylıkken getir dediler yok oğlum dilini dışarı çıkarabiliyor emmesi de iyi zaten ilk bebek hemşiresi baktı tmm memeyi kavradı dedi sorun olmaz
Smyyemir Elvin12 İki tane çocuk doktoru gördü şuan bı problem oluşturmuyor .5 , 6 aylıkken getir bakalım ona göre karar veririz dediler
Smyyemir Karamazofkardesler ya çok geçmiş olsun 🙏🏻 izlediğim videolarda pelteklik olabilir falan diyordu çok korktum 😓
Karamazofkardesler Smyyemir Evet olur benim babanemde var ve peltek doktorda öyle diyor ama tek derdimiz bu olsun o kadar büyütmeyin gözünüzde