Ada0133 6ay 2?günlüğüz gece uykularımız iyiydi.bugun çıldırma noktasındayım gündüz doğru düGün uyumadı akşam 8de yattı gece 1:30da kalktı saat 5olmuş uyanık oyun oynuyor 😫nedennn neden siZce
Berrree Ada0133 oda birşey mi ya 1 yasında ve uyumuyo uyusada 1 saat anca tekrar başa sarıyoruz artık kafayı yiyorum doktora götrdm bi sonhc elde edemedim uyku ilacımı kullansam diye düşünmüyo deglim yani
Nefeshiramm Ada0133 bizde savaş veriyoruz saat 3 ten beri oysa çok güzel gece uykusu vardı kaç gündür köydeyim herkes diyordu hiç uyanmıyor bu kız dün geldim dünden beri gecenin Bi yarı uyanıyor
Zeynepasya1 Berrree sakın kullanmayın çok zararlıymış sabredin .benimki 1 yaş 8 aylık hala düzgün uyumuyo
Tiredmomy Berrree benim oğlumda bir yaşında ve hala ayaktayım uyumuyo uyku ilacı da fayda etmedi bir yaş sendromumu bu anlamadım
Berrree Tiredmomy yok yokk sendrom falan degil bu yastaki cocuklar bambaska gercekten hiç uyumasa da uyumuş gibi enerji cidden bütün yaşama hevesim tükendi yaa
Tiredmomy Berrree vallahi bende öyle bittim gerçekten gündüz tüm gün koştur gece bari uyu yok nerden geliyor bu enerji mahvolduk
Egeninincisi Nefeshiramm maşallah çoktatlı bizde uyandık işe gidicez sanki erkende kalktı😂emzik ver meme ver salla gezdir yok asla uyumuyor
zeynepmirac57 Valla bizde 1 yas 4 aylığız. Gece 3 ten beri ayaktayız. Uyumayıp oynasa eyvallah durmadan sallıcam yoksa kıyameti kopartıyor kafayı yicem sanırım çok az kaldı…
emation55 Bende aynı durumdayım bitik bi haldeyim ömrüm oğlumu uyutmaya çalışmakla geçecek sanırım artk psikoljm bozlck yakında