cokcocuklu **siz bebeklerinizi hangi yöntemle uyutuyorsunuz? Kizim 7 aylık ayağımda sallayarak uyuyor bıraktığım an uyanıyor cok zorlanıyorum artık benim gibi olup çözüme ulaşan anneler var mi 😏😏
Ugggg cokcocuklu ayağımda sallıyorum ama gece kalktığında emer kendi uyur ama artık bu sallama sinir krizi gecirtiyo bana yarım saat sallıyorum anakucagina koyuyom WC ye gidiyom geldiğimde gözleri acik
NeslihanBusra cokcocuklu hiç sallamadım. 8 aylık Emziğini verip ağız bezini veriyorum oynayarak uyuyakalıyor
Mervecik1 cokcocuklu Ferber yöntemini denedim ben ara ara, daha 4 aylıktı. Şimdi mecbur kalmadıkça ayağımda sallamıyorum, 7 aylık bu arada.
AygulSina cokcocuklu ya kendi kendine uyuyor yataginda yada kucagimda pispisliyorum kisa surede uykuya daliyor uyanmiyorda hemen 🧿
cokcocuklu Ugggg gece benimde emip uyuyor sık uyanıyor ama olsun sadece ilk uykuya geçişi ayağımda oluyor
ElifAslan Ugggg Ayyy bu anı bende yaşıyorum hemde erik gibi kocaman açık bütün duygularım alt üst oluyo😅 ( gündüz uykusunda )
alicihankus Bende sallamiyorum elimden geldiğince yoruyorum onu en sonra pusetinde sallıyorum şarkı söyleyerek falan gözünü kasiyiq miz mizlandiği gibi alıyorum bi oyuncağınin müziği var onu açıyorum kucağim da emzirerek dolaşıyorum 5dakkaya bile kalmıyo kimi zaman uyuyo hemen oturuyorum sonra ama uyuklamazsa bi daha baştan oynatiyorum bu ara böyle huy edindi değişiyo sürekli
endegerlimoglumm ayakta sallamanin bu yönü çok kötü işte. bende bikac gündür bebek arabasında uyutuyorum . her geçen gün yeni huy ediniyor 😁
Minikle endegerlimoglumm bebek arabasında nasıl uyutuyorsunuz 😊 besleyip pusette koyup evin içinde geziniyor musunuz nasıl oluyor
babygirlandmom 6 aya kadar hep ayağımda salladım ama 10 gündür kendi kendine uytuyorum oyle alistirdim yatıriyorum ninni aciyorum sessiz sessiz uykuya daliyor eger cok mızmızlanırsa pıs pıs yapıyorum uzun süre uyuyor😍
cokcocuklu babygirlandmom nasıl alıştı ben bıraksam öyle hemen ağlıyor kararıyor denedim yapamadim cok ağlıyor çünkü 😏
AnneVeKuzusu Hiç sallamadım alıştırmakla da alakası var biraz tabi bebege de baglı zor gazlı bi bebek olunca başta istemsizce sallıyo insan sonra alışkanlık oluyo.yatagına koyuyorum uyku saati gelince parmagnı sokuyo agzına emerek uyuyo ama dönmeye başladıgından beri dönüp bagırmaya başlıyo🤦🏻♀️ Dünden beri de koynumda uyumak istiyo sanırım.aglayıp uyymadı kucagma aldım koynumda hoop hemen uyudu.instada falan sallamayı bırakmak için kullanılan yöntemleri anlatan sayfalar bilgiler var oralardan yaratlanabilirsinz belki.çnkü anne içinde bebek için de zor gerçekten 😐
cokcocuklu AnneVeKuzusu kesinlikle alistirmakla alakali iyi aya kadar hic sallamadim uyumuyordu kayinvalidemin baskısıyla ayağıma bi aldim bi daha birakamadim 🙄bi bakim instaya ins faydalı biseyler bulurum
AnneVeKuzusu Şuda bi gerçek kendi kendine uyumayı ögrenen bebekler daha uzun ve kaliteli uyuyo.bazen uyanıyo benimki konuşuyo kendi kendine hemen gitmiyorum yanına sonra sesi çıkmıyo bi bakıyorm tekrar uyumş.umarım sizdr zorlanmadan alıştırabilirsinz.kolay gelsin
AnneVeKuzusu cokcocuklu yoo ümitsizlik yapmayın ben şöyle bişey biliyorum ne kadar ile yarar bilmiyorum.deneyenler varsa yardımcı olurlar belki.şöyle ki bebeginizi ayağınızda sallıyosanız 5 dk sallayın 2 dakka durun bigün boyunca ertesi gün 5 dk sallayın 3 dk durun bidiger gün 5 dk sallayın 5 dk durun bi sonraki gün 3 dk sallayın 6 dk durun (yani yavaş yavaş sallama süresini kısaltıp bekleme süresini artırın bebeginizin durumuna göre süreyi siz ayarlayın bn farazi söledim.sonrasında yataga geçirip artık mıkırdanmaya başlayınca sadece şş pat la uyumasını destekleyin yavaş yavaş alışacaktır.ha yatga koyunca çok aglar durmazsa kucagnza alıp sakinleşince tekrar koyun yataga.tabii kolay olmaz biraz sabırlı davranmak lazım😘😘
araskuzumm0918 cokcocuklu doğduğundan beri hep yatagına koyup emziğini verip pış pışlıyorum ,hiç sallamadım ,evet ağladıgınzmanlar oluyor o zamanlar kucagıma alıp avutuyorum ,tekrar yatırıyorum 👍tek sıkıntım pış pış demeyi bırakmak gerek artık 7aylığız
araskuzumm0918 cokcocuklu teşekkür ederiz ❤️eğer ayakta kalma süresi 3 saati geçtiyse 10dk içinde uyur en fazla ,daha kısa sürede yattıysa 30dk bazen uzadıgı oluyor tabi ama muhtemel süreler ☺️