Zeynebinannesiii Kızlar kan ilacını nasıl veriyorsunuz açken mi tokken mi ? Yemek yedirdikten hemen sonra verebılırmıyız acaba yada yemek yedirmeden hemen önce ?
gocebebirbayan Zeynebinannesiii benim ki yutmak istemediği için mamasına katıp veriyorum. Doktor bu şekilde verebileceğimi söyledi. Çünkü kendisi rota aşısı yaparken kızım yutmayıp çıkardığı için çok fazla zorlandı 😅
gocebebirbayan Muyalina midesi kabul etmyordur. Tadını beğenmemiştir. Mama veriyorsanız mamasına katın. Bana doktor tavsiye etti
Muyalina gocebebirbayan sadece anne sütü evet çay kaşığıyla veriyorum ağzına değdiği gibi yüzünü ekşitiyor kötü oluyor 3 dakika sonra falan da kusuyor
gocebebirbayan Muyalina benim ki de calpol sevmiyor doktordan fitil istedim onu kullanıyorum. Midesini bulandırmıyor 😕
Yasemin38 Muyalina biraz yan etkileri oluyor vegaferonun. İlacı değiştirin bence. Ben kullanmıyorum sağlık ocağının verdiğini. Ocean mikrofer kullanıyorum.
Muyalina gocebebirbayan hiç vermesek olmaz mı illa her bebek kullanmak zorunda mı oek araştırmadım ben
gocebebirbayan Muyalina evet canım kullanmak zorunda ne yazık ki. D vitamini nasıl önemliyse bu da öyle önemli