TinkyWinky Eymeninannesii35 bebeğin olduğu klimalı odanın kapısı açık , pencerede hafif Aralık olabilir aynı hava sirkülasyonu olmaması İçin 22-25 derece de çalışabilir demişti doktorumuz ☺️
Vanilya Eymeninannesii35 Arkadaşım çocuğu hasta etti. Doktorunu aradı yanımda. Dediği şu; klima açık ise doğrudan temas hasta eder. Pencere açık olmalı kapı da açık dedi. Sirkülasyon olmalı odada hep dedi. Klimadan hasta etmiş çocuğu ateş ateş. Dikkatli olun dedi doktor ciğerlerine inmemiş şükğr 3 günde atlattı
Eymeninannesii35 Vanilya pencere ge kapı açık yatıyoruz bizde ve bebeğime uzun kollu giydiriyiorum mecburiyetten Rabbim beneklerimizi korusun ❤️🙏
Cigdemsenol Ben mesela klimayı aciyorum tamam. Eko ayarda yukari doğru veriyorum havayı direk bize vurmasın diye ama alttan da soğuk hava üflüyor. Kapatmak zorunda kalıyorum. Yani ne olursa olsun alttan bi yerden o soğuğu veriyor. Buna nasıl bi care bulabilirim
Eymeninannesii35 Cigdemsenol ben yuksrı vurduruyorum kapalı vaziyete geliyor o zaman vurmuyor soğukluk canım
Gul_byt Eymeninannesii35 direk bebeğe vrmazsa bı de çok soğuk değilde 23 24 o ayarda çalışırsa sorun olmaz sıcaktan iyidir bebek içinde 🙂
Eymeninannesii35 Gul_byt aynen izmirde yaşıyorum bide bebeğim sıcaktan isilik olmaya başladı boynunun altı felan☹️
Merveceylan Eymeninannesii35 eğer klima karşısında değilse ve klima tavana bakarak üflüyorsa bir sıkıntı olmaz ama eviniz soğuduğunda bence biraz ara ara kapatın derim
Zeyynep Eymeninannesii35 bnm 2 ay 20 günlük 15 gündür gündüzleri klimalı odadayız akşamları da klimanın derecesini düşürüp yatak odasında yatıyorz oraya geliyor soğukluğu
Ddddddd01 Eymeninannesii35 uzun kol pijama çorabını giydir dereceside yüksek olsun klimanın değmediği yerde yatır hiçbirşey olmaz Allahın izniyle
fatosd36 Eymeninannesii35 bebeğe doğru gelmesin hiç bişi olmaz çünkü çok sıcak malasef bebeklerde pişiyor
Medusafer Eymeninannesii35 bizde öyle evde 24 saat klima calisiyor doğumu yaza gelmişti o zaman bile doktorumuzun önerisiyle hep klima calistirmistik hicbirsey olmadi