Ugggg Dördüncü aya girdik kuru kayısı renginde mercimek kadar parçalar oluyo kulak girişinde kaç kere götürdüm bişey yok dedi doktor bu kulak kirimi akintimi bide kulak burun bogazami görürsem emin olamıyorum sizin bebeklerde böyle oluyomu
Burcu35 Ugggg yeğenimde var aynısı doğduğundan beri hemde kbb götürdü ablam kulakları çok kirli temizleyemem küçük dedi damla verdi kiri kendi kendine atıcak 8 aylık bu arada
Ugggg Burcu35 benimki dört içinde istersen gliserin kullan dedi doktor ama eczaneye falan sordum bebek için uygun değil dediler çocuk doktoru bişey yok diyo kulak çöpü falan kullanmıyorum dışarı çıkanı alıyorum ama benimkine çok kirli falan demedi deseydi mutlaka bişey onerirrdi heralde
Ugggg kbr06 bende öyle yaptım bişey yok dedi aldım başka doktora götürdüm oda bişey yok dedi kulak çöpü falan kullanmıyorum acaba ondan kır kendimi cikiyo sarı ve sıvı değil çünkü top gibi
kbr06 Ugggg kulak çöpü kullanmayın ama bu dış kulak çevresi varya orayı temizleyebilirsiniz birikiyor kıvrık yerlerde kir deliğin içi değil de hemen üstünde kıvrık yeri kulak çöpüyle temizliyorum ben
Ugggg kbr06 evet bende öyle yapiyo içine yapmadım hiç ama dışa pislik gelince acaba kulak iltihabı diyolarya o sandim