Brsnysr Ipekada34 zeytinyağını pamukla sürün yarım saat sonra İnce uçlu tarakla yavaş yavaş tarayin tarak dolacaktır sonra da banyo annesi tertemiz olur biiznillah
Ohaezgi Ipekada34 zeytinyağ karbonatı karıştırıp duş almadan 3-4 saat önce sürün bekletin duştan konak tarağınla tarayımca hepsi çıkıyor kızımınkini böyle geçirdim
Meliks Ipekada34 sabaha gecicek olan tek sey suan hakiki zeytin yagi ile guzel ce masaj yapin bebege yarim saat sonra ince uclu tarakra guzelce tarayin dus aldirin mis gibi olur
Cigdemsenol Ipekada34 2 kez az az oldu kızımda. Zeytinyağı sürdüm taradım güzelce biraz bekletip yıkadım gecti bi daha da hiç olmadi
aycavc Mustela yenidoğan köpük şampuan https://www.mustela.com.tr/sac-pullanmalarina-karsi-yenidogan-kopuk-sampuani bunu sürüp konak tarağıyla tarıyorum ve yıkıyorum 2 ya da 3. yıkamada şükür komple bitti 🙏🏽🙏🏽
Emir123ali ben bunu linktekini ve diğer mustela şampuanlarını kullandım ama geçirmedi diyemiyorum bizimki alerji kaynaklı olduğu için geçirmiyormuş zaten normal konaksa 2 /3 temizlemede gidiyor alerjiden dolayıysa maalesef geçmiyor
Sda9191 Ipekada34 zeytin yagıyla yagla aksamdan heryerını konak olan heryeri sabah bak yumasamıs oluyor zaten mınık mınık tara kaldır konakları sonra bir bıcı bıcı🥰 tertemız saclar👼🏼
Cinmelike1661 Ipekada34 ben de hepsini denemiştim en son bebek yağını sürdüm beklettim taradım yıkadım geçti
Oyku123 Ipekada34 2 kez oldu kızımda yıkamadan yarım saat once bebek yagini pamukla sürüp beklettim yıkadım nemliyken şu hani sımsıkı taraklar varya bit icin kullanilan sari taraklar onla hafifce sürterek taradım hicbisey kalmiyor
Ecem1903 Ipekada34 zeytinyag surebilirsin bide hazır yazken sürekli banyo ben kızımda öyle geçirmiştim