Ebrukntr Merhabalar bebekleriniz kaçıncı ayda bastı acaba ve kaç aya kadar basmassa sorun var demektir
Cheddar Ebrukntr 12.5aylıkken basmaya başladı. Doktor 1 yaş demişti biz bekledik 15gün sonra basmaya başladı :)
Ebrukntr Cheddar bebegım 8 aylık hala basmıyor ne biz tutunca ne de yürüteçte o yüzden sorunmu var acaba dıye düşündüm Allah korusun
Ebrukntr prensesannesi4 teşekkürler bebegım 8 aylık basmıyorda sorunmu var acaba dedim çünkü ilk ayında bile sanıyelik basıyordu 4.ay gibi bu yetisi kayboldu
Mrs_Ladybird prensesannesi4 merhaba biz de 8 aylığız 7. Ayından beri rahat basıyor şimdi koltuğu tutunup kalkabiliyor ve duruyor yanlamasına biraz ilerliyor tek elini bırakıp duruyor acaba yürümeye teşvik etmek için nasıl şeyler yapmalıyız süreç nasıl oluyor
Ebrukntr balbocegimmm MaşAllah biz oturuyoruz tersde duruyor arka arka oturdugu yerden göt göte gidiyor 😂 ama basmıyor
Ebrukntr LadyD hayır dik durdugunda ya da yürüteçte basmıyor demek istemiştim işine gelince basıyo bız çabalayınca olmuyo arada basıyo kaldırıyo bağrıyo mızmızlanıyor herhalde 😂
LadyD Ebrukntr hiç bi sıkıntısı yoktur hiç korkmayın yaa bu bebeklere onların istemedği hiçbişeyi yaptıramıyosun ben onu anladım😃 keyiflerine göre hareket ediyorlar