Meraba anneler iyi geceler kimler burada neler yapıyorsunuz. Bi sorum olacak ayin 15 20 sine kadar oglum icin kocaeli darica gebze çevresinde cocuk oyun evi soayalesme ılerletmek kendini keşfedecek etkinlik arkadaslik kurma üzerine yakin cevre pendik bolgesine de olablir..alış-veriş bilginiz varsa aktivite merkezi arıyorum. Doktor onerisi .2 yasa kadar 6 ay,civari goturmem laizm ben avrupa bahçelievler de yaşıyorum aslinda orada o bölge cevreye de hitap edecek yorum yazar msinz gebze çevresi gecici zaten.güvenilir samimi temiz ortamı gerçekten faydalı annelerin katıldıgi gosterip öğretilerek yapilan oyunlar geliştirici olmasi üzerine şart. Oglum da gelişim geriliği farkında oldum kelime kullanamıyor tam kisa kisa doyarsak o 16 aylik cocuklar herkes farklı özellikle tabi ama ben tabi devamlı kelime konusma haznesi ilerlesin istiyorum. Yrtersiz kaldim :(😊😭 sosyal becerileri ogrenecek çocuklar gelecekte iyi yerlere gelsinler inşallah. Gebze darica da ve bahçelievler bakirkoy vs.konum olarak uygun bu yerler varsa götüren bilenler bilgi verebilir mi kusura bakmayın uzattım sanırım. Anlarsınız umarim.😊😊😊