annemmm2021 pompa alın pompa şart . Ayrıca kendini bu kadar yıpratmana gerek yok gögüs ucuna mutlaka gümüş kapak al kapat her emzirmeden sonra yaraların hiç oluşmaz ben aylardır gümüş kapak kullanıyorum bir kere yara olmadı. Bir elektirkli bir manuel pompam var senin bebeğin kadar küçükken sağıp veriyordum elinle sağmaya kalkma hem memeni tahrip ediyorsun hem kendini. sana tavsiyem arkadaşım yolun başındayken kendine pompa , süt saklama poşeti , gögüs pedi sütün akmasını engellemek için ve gümüş kapak. Bebeğin uyuyordur sarılıktan dolayı mutlaka altını aç her emzirmede ıslak mendille kolunu bacağını sil , sağdığın sütten ver yada memeyi tutturmaya çalış ve her ne kadar anneme kızsamda çok kızsamda elimden alıp çocuğu üç gün 2 çay kaşığı şekerli su verdi fakat sarılığımız 3 günde geçti ve bebeğim çok güzel emmeye beslenmeye bizimle güzel iletişim kurmaya başladı . Her ne kadar kızsamda annem sayesinde oldu bebeğimin sarılığı uzasaydı daha çok hasta olacaktı , benimde psikolojim daha çok bozulacaktı, lohusalığa bide bakamıyor muyum düşüncesi eklenecekti ama annem eski yöntemle üç günde çözdü işi. Moralini bozma ama bence sağlıklı ve güçlü kalabilmen için gerekli ekipmanları edin canın acırken sakin sabırlı kalman mümkün olmayabilir bebeğin iyileşecek merak etme ben o günler geçmez sanıyordum geçti şimdi dört aylık olduk o dönemki sorunlar sorun olmaktan çıktı ❤️