Seenayyalcin Selam kızlar, bebeğimin 2.ay aşısı geldi ama ateş yapar diye korkuyorum biraz her bebekte ateşlenme yapacak değil tabi ki ama bilemedim calpol de aldım ne olur ne olmaz diye🥲
lanadelmiyav Seenayyalcin benim oğlum da hiç ateş yapmadı. Sadece bir iki saat huzursuzluğu oldu o kadar.
Yagmuurr Seenayyalcin Benim oğlum hafif bi ateş ile atlattı. Sabaha kadar takip edip calpol verdim 2 kere hemen düşürdü ama onun dışında bütün gece huysuzdu ve sonrasında bir kaç gün meme reddi oldu düzeldi sonra meme reddinin aşıyla alakası var mı bilmiyorum ama aşıdan sonra oldu yani.
Merve-HanifeDuru 2 kızımda aşılardan sonra ateşlenmedi şükür sizin minnoşta ateşlenmez inşaAllah lakin huysuzlanıyorlar 🤦🏻♀️
Feris-04 Bizde 2.ay aşımızı olduk. Akşam üstü biraz ağladık ama geçti şükür. Ateş’imizde yok inş olmaz da . Elimde ateş ölçer 15 dk bir bakıyorum.
kardelen85 Seenayyalcin bizim ikinci ay aşısında ateş olmadı ama 3 gün boyunca çok huzursuzluk yaşadı. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız
ErenimBalOglum Seenayyalcin bizde ateş huzursuzluk vs. Olmadı aşıdan önce calpol verin bide aşıdan 4 saat sonra verebilirsiniz
Nesibe92 Seenayyalcin gecen sali yaptirdik bizde ates 37.5 e kadar yapti calpol verdim atesi cok sukur inmisti ama resmen huyu degisti cocugun anca eskiye döndük
Cnrsrbst Seenayyalcin benim oğlum da 15 gün önce oldu ve ateşlenme huzursuzluk vs olmadı çok şükür. Ama yatmadan önce yine de calpol vermiştim bir çay kaşığı. Umarım sizde sıkıntısız atlatırsınız🥰
Figen_2017 Aşıdan önce verilmesi bence doğru değil çünkü bebeğiniz ateş yapacaksa bile yapmaz bu sefer bağışıklık kazanamaz o virüse karşı o yüzden aşıdan sonra ateş yaparsa ateş düşürücü vermenizi tavsiye ederim
Kubrik5734 Seenayyalcin bugun oglen olduk atesten ziyade agrisi oldu vicudu biraz isinmaya basladi agridan oturu 1 cay kasigi aferin surup verdim uyandigi zamanda dolven vericem.
Seenayyalcin Kubrik5734 calpol neden kullanmadınız acaba söyledikleriniz daha mı etkili bu arada inşallah hemen atar ağrısını minnoş hemen kendine gelir inşallah 🧚🏻
Sevinc24 Seenayyalcin her ateş çıktığında ilaç verilmez vücudun savaşması gerekir 39 u görüyordu kızım duş aldırıyordum hep takip ediyordum düşüyordu hastalıklarında. tabi riskli ailede havale öyküsü varsa vermek lazım aşı en fazla 38.5 ateş yapar onda da üzerini soyarsınız düşer ateşi her huzursuzluğunda calpol antibiyotik verirseniz vücut alışır artık bi fayda sağlamaz çok az ilaç kullanmış biri olarak yazıyorum ilk kızımda .sizi anneler grubundan tanıyorum nacizane tavsiye benim de 1.5 aylık kızım iki hafta sonra aşısı inş çok çıkmaz ateşi
Basakural Seenayyalcin huzursuzluk aglama krizi baslarsa calpol ver hemen agrisini aliyor rahatliyor bende 15 gun once yaptirdim 2 ay aşısını aşıdan 2 gun sonra vucur agrisı huysuzluk aglama krizi basladi hemen verdim surubu omzumda uyuya kaldi hemen rahatladi sonra :)
Cambardak Seenayyalcin merhaba bizimde 4. Ay aşımız geldi ama 2. Ay aşısına gitmeden çok minik de olsa ateş düşürücü verdim keza vurulduktan sonrada veriyorsunuz aynı şey hafif nazlı ateşli gb geçirsik o akşamı bi küçük çay kaşığı kadar yine verdim sabaha düZeldi çok şükür kimisi ateşi olmadan verilmez edasına tercih meselesi ha aşıdan sonra ha bira önce ne farkeder