Cansuukoosee Anneleerr havalar çok sıcak bebeğim 3 buçuk aylık ve sadece mama ile besleniyor. Benim durumda olanlar su ne kadar veriyorsunuz biberonlamı kaşıklamı ? Bu akşam biberona az koydum baya iştahlı içti acaba susuyormu normalde kaşıkla günde 3 kere flan veriyorum
Fatmaaa22 Cansuukoosee mama ile besleniyorsa su içmesi lazım zaten. Yine doktorunuza sorun ama benim bildiğim bir iki yudum içse yeter
anayim-ben-ana Cansuukoosee siz doktorunuza sorun ama yine de biberonla vereceksiniz her mamadan sonra bi 5 ya da 10cc su verin. Hem mamadan sonra ağzı temizlenir pamukçuk oluşmaz hem de rahatlar bu havalarda bizim bile içimiz yanıyor onlarınki de öyledir bence 🌺
Peekaboo Cansuukoosee sadece mama ile besleniyorsa mutlaka su vermelisin zaten. Doktor bana mutlaka ver demişti. Hiç sorun yaşamadık çok şükür. Hatta su vermeye başlayınca hiç kabız olmadı o sorunu da çözüldü
Gin Ben hiç vermemiştim ama siz ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız çay kaşığı işe verebilirsiniz. biberonla fazla içebilir, midesi suyla dolarsa bu sefer normalde tüketebileceğinden daha az mama içmesine neden olabilirmiş.