Melis_Lila kızkar bebegim 3 buçuk aylık 2 gündür mama tüketmiyor zorla veriyorum basında böyle durum olmus geçiren varmı
Caglaa Melis_Lila normal bu ay hep öyle geçiyor. 3ay 27 günlüğüz 4e gircez daha yeni yeni içmeye başlıyor. 30 ml le 5 saat durdugunu bilirim🤦
Durununannesi11 Melis_Lila 3 ay 20 günlüğüz 20 gündür aynı sıkıntı var ya uyurken veriyorum yada zorla vermeye çalışıyorum ne zamn geçtiğini bilen varaa yazsın valla çok zor bi durum alalh kolaylık versin hepimize benim sabrım kalmadı dışarı çıkmıyorum ağlıcak yemicek diye resmen
Yasey Melis_Lila 4 ay 13 günlük benimkide ne emmiyor mamayida az içiyor. Aşıdan sonra böyle oldu zayifladida
Caglaa Melis_Lila evet malesef. Gececek insallah ama. Kilo alimi yavasliyo bu yuzden bu ay. 1 ayda 600 gr alms bnmki. Normalde hep 1 kilo veya ustu alirdi.
Melis_Lila Durununannesi11 kıyamam bende oyle ya canını acıtarak zorla yesırıyorum yada 3 saat kolum uyusuya 20 ml olsa yesin diye
Durununannesi11 Melis_Lila yapcak bişey yok doktorada dedim 4 ayda ek gıdaya geçebilirsin dedi bakalım belki değişik tatlar alınca özlerde yer 😁mama da değiştirdim oda fayda etmedi yine değiştircem ama bu elimdeki bitsin bakalım sever belki birini
Yasey Melis_Lila bizde yeşil oluyo nedn olduğunu bilmiyorum üşütünce oluyomus. kakasını yapana kadarda gazi kokulu oluyor
Filizdemir Melis_Lila canım eğer sütün varsa doktor bana sütünle karıştır öyle ver demişti öyle içmişti
Theseda Melis_Lila çevreye bakacağım diye emmiyor mama da yemiyor. İyice aç bırakıyorum sonra yapışıyor 😂😂