esraeerdogann Burrcin benim bebeğim 40ndan sonra hep o kadar emdi şuan 2 ay 13 günlük en fazla 5 dk emiyor ama çok şükür kilosu falan herşeyi iyi
minikmerinos Burrcin zaten doymak için emme 4 dakika gerisi duygusal beslenme için demişti doktirumuz doyar annesi inşallah merak etme
Fitifiti Burrcin Emer valla emer 😁 6 aylık bebeğimin uyanıkken henüz 10 dk emdiğini görmedim. Fakat 3 yaşında ki abisini 4 saat yerimden kıpırdamadan emzirdiğim zamanları da bilirim. Tam bir koalaydı 🦥 Hangisi diye sorsan;ikisi de çok zor
birkedibirbebekannesi Yaz aylarında olduğumuz için susadiklarinda da emmek istiyorlar. Benim kızım da 3 aylık sık sık ama kısa süreli emiyor son zamanlarda 😊
esraeerdogann Burrcin hiç düşmedi çok şükür 3700 doğdu hastaneden çıktıgımızda 3400dü şuan 6,5 kilo korkmayın yani kilo almasa benimki almazdı😁
Ayten-1907 Burrcin emme refleksi artık çok güçlü annesi.. Ve doydugunun artık farkında.. Bazen 1 dakika emer susadığı için bazen 5 dakika emer ve doyar.. Siz bezlerini takip edin günde en az 4 kere ıslatsin.. Ve aylık kilo takibi 🤗🌺