Miniminnak22 Kızlar ilk defa yaptım ve her yerimden ığıl ığıl ter akiyor Herhalde yürüyemem ben birkaç gün 😂 Karın için olan özellikle mafetti beni
17062019 Banshee bu sadece kas yapıp sıkılaştırıyor mu yoksa aynı zamanda kilo verdirip inceltiyor mu🤔çünkü kilom fazla. Eğer kasa dönüşürse birdaha hayatta veremem😄
Banshee 17062019 tam bilmiyorum ama vücudundaki yağlar eriyor sonuçta popo belki biraz büyür bence denemelisin 😅
Elele 17062019 tüm vücut kilo kaybi programi var onu yaparsanız verirsiniz benim. DE kilom fazla hem kilo verdim hem inceldim😊
Ikraltan Banshee katılmaya çalışacağım ama her gün uygulamaya girmiyorum yine de ara ara girmeyi deneyeceğim :)
Balbebek_Egemen Banshee hedefim önce 58 düşmek sonra 50 21 gün bitince basen çalışmalarına başlıycam ama ekmek şeker de tüketmiyorum
Bsrylmz Banshee ben yaptım hatta şimdi bitti kan ter içindeyim veeee sular kesilmiş 🤦♀️ (Popo ve bacak kısmını bitiremedim bacaklarım çok acıdı onu yarıda bıraktım 🙈)
covirgin Banshee bende isterim😍 diyet yaparak 3haftada 5 kilo verdim emzirdiğim için çok sıkı yapmadım diyet sporda yaparsam harika olacak bugun bende başlıyorum o zaman ❤️
Bsrylmz Miniminnak22 kakjkssp sorma mahvoldum ama ilk defa böyle gaza geldim inşallah hemen bitmez ,daha yapacaktım da ayaklarım çok kaydı spor ayakkabı lazım yapmak için 🥲
Balbebek_Egemen Banshee teşekkür ederim darısı size bitter çikolata arada sırada normaldede ben çok abur cubur falan yiyen bi insan değildim canım istersede bitter veya meyveli yoğurt yiyorum