Nuryalcndag bu yazınız cok iyi geldi bana aslında cok bilincli olmama vekendimde hemşire olmama rağmen birinden bunları duymak cok iyi geldi. Cünkü artık bebeğime zarar veriyorum düşüncesiyle sütten kesme kafasına girdim. Gece gündüz ağlar oldum sacma sapan yazılara denk geldim yok kan gelmeye devam ettikce Allah korusun yemek borusu delinir ilerde cok daha büyük rahatsızlıklar olur vs gibi🤦🏻♀️ Benim zorlandıgım noktalardan biri basta eşime ve cevremdikilere bunu kabul ettirememem. Eşime cocuk doktoruna değil alerji doktoruna gidelim diyorum. Bebeğimizin bi şeyi yok diyo (cocuk doktoru öyle dedi cünkü) bes dk muayeneyle bebeğinizin bi şeyi yok diyet yap gecer dedi. Tek basıma hissediyorum kendimi. Genel olarak açım ve aç olmama rağmen kan görmek beni yıpratıyo. Bu arada kanlar genelde toplu iğne ucu kadar. Sadece üc dört kere kılcal şekilde biraz da fazla gördüm. Evet cok katı diyetteyim aslında. Yediklerm sadece: Patates, marul, zeytinyağı, biber salçası, biber, kabak, ekmek, zeytin, salatalık, dereotu, un helvası(zeytinyağıyla). Döküntüleri azaldı cok şükür o yuzden şimdiki yediklerimi şüpheli görmüyorum. Bilmiyorum doğru bi yaklasım mı. Ama emerken hala karnından sesler geliyo ve kakası asırı sulu ve yaparken cok ıkınıyo. Belkide bebeğimizin sizinki gibi sadece süt ve süt ürünlerine var ama ben her şeyi kestiğim icin ümitsizliğe kapılıyorum😢