Bayezidin_annesi Meehaba anneler detoks olarak kabak detoksu yapan var mı kilo aldi başını gidiyor ilk detoksla başladım devamını getiririm inşallah yapanlar nasıl geçti kaç kilo verdiniz akşamki kabağını bitiremedim acikmiyorum da normalde hiç böyle değildim
Bayezidin_annesi mertalibrother çok iyi vermişsiniz ilk günüm uyuyorum şuan bakalım yarın ne olacak bitiremedim akşamını gitmedi boğazımdan 😀
mertalibrother Bayezidin_annesi benımde genelde akşam yiyesim gelmıyordu migdem bulanmıştı yememiştim bende 1 kere ama etkisini gördüm bir kaç gün sonrada yogurtlu hurma diyetine başlıcam 3 günde onu denicem
Zhnce Bayezidin_annesi zaten o yüzden genellikle kilo veriliyor bence Mide almıyor ve tok oluyoruz otomatikman 🤣
Oglusum5357 Bayezidin_annesi valla bnde şaşırmıştım herkes çok güzel kilo verdik fln diyordu. Öyle olunca devamını getirmedim birebir uygulamiatm aslinda
Bayezidin_annesi mertalibrother o nasıl oluyor tarif verir misiniz ara ara yaparım bende bide açlık otu alicam burada bı bayan kullanmis20 kiloya yakın vermiş devamlı kyllanmamis ama 1 ay kullanıp bırakmış sonra yine
mertalibrother Bayezidin_annesi hurma diyetinde sabah öglen akşam 1 kase yogurda 7 tane hurma atıp yiyoruz her ögünde 7 hurma olucak toplam 21 tane yemiş oluyorsun hurma cok tatlı gelırse önceden sıcak suda bekletip yumuşatıp tadını biraz azaltadabilirsin Yogurdunun içine ekstra tarçında katabılırsin 7 gün yapan var ama cok agır bir diyet oldugu için bence 3 gün en ideali vucut alışmaması lazım böyle agır diyetlere ki ara ara yapınca tartıda azalma görelim👍🏻 açlık otunu duymadım o nasıl oluyor
Bayezidin_annesi Zhnce ben esime yediremem bunu yemez kabağı zaten zor yiyo bunu hiç yemez bakalım benden ne kadar gidicek 😀
Bayezidin_annesi Zhnce evet aksam öyle oldu midem almadı yarısını yiyebildim yarışı duruyor ama şuan aclikta hissetmiyorum çok garip 😀😀
Bayezidin_annesi Oglusum5357 kaçamak yapanda çökmüş bunda ona rağmen vermisl3r 2 3 kilo inşallah bendende gider
Bayezidin_annesi Ecoo hadi ya çok garip verememeniz genelde çoğu kişi veriyor zayıf misiniz acaba ödem mi yoktu sizde
Zhnce Bayezidin_annesi gider ama istikrar önemli Zaten 3 gub yapılacak ya illaki devam edersin ve güzel sonuç alırsın Bu arada işin garibi esim yapacaktı ben ona destek olmak için yapmıştım 🤣
Zhnce Bayezidin_annesi en güzeli Aclik olursa ceviz fındık badem kuru kayısı bunlardan bir iki tane at agzina oh mis
Bayezidin_annesi Zhnce 😂😂 oda iyimis valla destek amaçlı sizde yapmışsınız benim eşimde göbeğinden şikayetçi ama bişe yapmaz 😂😂
Bayezidin_annesi Zhnce Ceviz fındık kırar atarım artık agzima esimde boyna kola iccek misin bunu yicek misin sorup duruyor 😂😂
Zhnce Bayezidin_annesi bir iki kez o göbek ne ya dersen emin ol yapar Benimki gaza geldi 16 kilo verdi Smdi o açlık zamanlarını düşünüp habere yiyor 😁
Bayezidin_annesi bloggeranne canim sabah 2 yumurta 1 dilim peynir biraz maydonoz öğlen iki kabak rendeliyosun suyunu sıkıp yapışmayan tavada yağsız tuzsuz kavuruyosun istediğin baharwti atabilirsin ben karabiber nane acı seviyosan acı pul biber biraz dere otu koyup 5 dk kavuruyosun soğuduktan sonra yoğurt ve 2 ceviz ekliyosun bunu öğlen yedikten sonra ikindide meyve yiyosun aksam yine kabak
Bayezidin_annesi mertalibrother Bende internetten araştırdım metabolizmayı çalıştırıyor bağırsaklar baya çalışıyormuş sık tuvalete cikartiyormus uzun süre yapılması onerilmiyormus çarşıya gidebilsem alicam kilo kaybını sağlıyormuş Hurma detoksu içinde bence de 3 gün ideal 7 gün aynı şeyleri yemek bence vücut içinde iyi değil hurma sağlıklı enerji veriyor ama 3 gün dediğiniz gibi ideal denicem bunu da sonra