ikibabybirmom Evae bende şurada bekliyim önerisi olan varsa benimde 51 günlük en fazla yarım saat uykusu 😏
asell03 Evae 8.hafta atağına girmiş olabilir mi benim kızımda uyumuyor du araştırınca 8.hafta atağına girdiğini anladım düzeldi şuan 2ay 2günlüğüz
BaharDurum Evae 89 günlük hala gündüz uykusunda sıkıntı yaşıyorum 50li günlerde bu konu ile ilgili bende post açmıştım herkes aynı durumdan muzdaripti
Lalins Kızlar benimde aynı sorunum var .. en son çare bebek arabasını balkona çıkartiyorum sallıyorum 5 10dk hemen uyuyo.. herzaman vaktim olmuyor dişarıya çikartmak
Evae Emzikle uyuyor ama emziği düştüğü an uyanıyor ve kendini yırtarcasına ağlıyor artık uykusuzluktan😔 Bende ne yapacağımı şaşırdım kolları bacakları sürekli hareketli gaz sancısı yok karnı tok altı temiz neden böyle bir bilsem
Tokgozss @Evae gazı vardır muhtemelen o da aşırı sıcak ya da soğuk değil se doyuyorsa gazdır. Banyo yaptırın masaj yapın o şekilde uyutmaya deneyin. Probiyotik gaz damlası kullanabilirsiniz. Daha çok küçük atak dönemi etkilemiyor bu evrelerde pek