Deniz07 Kızlar doğum parası ve süt ödeneği için nereye başvurdunuz ya da nasıl aldınız bana bilgi verir misiniz :))
Linafiliz Deniz07 edevlette hesap bilgilern tanimliysa emzirme odenegini hesabina yatiriyorlar tanimli degilse pttden yatiriyolar cocuk parasi icinde aile sosyal bakanligina bebegin kimligi ve kendin gidip basvuruyorsun
Kartanesi26 Deniz07 kizlar bende doğum parasını aldım ama süt parasını almadım 15 aylık olacak kızım alabilirmiyim acaba
Linafiliz Kartanesi26 emzirme parasindanmi bahsediyorsun eger edevletinde hesap bilgilerin tanimli degilse yanlis bilmiyorsam 5yil icinde o parayi pttden alabilirsin istersen bi yakin pttye gidip sorabilirsin
vanilyakokusu Linafiliz nerden başvuruluyor oraya ?yaşadığım şehirde dilekçeyi nereye vermem gerekir. Kimisi kaymakamlık demişti de
Linafiliz vanilyakokusu aile sosyal yardim hizmeti binasina goturup veriyorsunuz dilekceyi onlarda 45 gun icinde odemeyi yapiyorlar
Anne3535 Aile sosyal.politikalara doğum yaptığına dair doktordan aldigin belgeyi ver o kadar …e devletten doğum parası diye takip edersin