2lokum_moms AKŞAM SAAT SEKİZDE CANLI YAYIN YAPICAK ÜNLÜ OYUNCU CEYHUN FERSOY LÜTFEN KATILALIM ARKADAŞLAR AZ ÇOK YARDIM EDELİM AREL BEBEĞE YOĞUN BAKIMDA ALLAH RIZASI İÇİN 🔊🔊🔊
2lokum_moms Lütfen anneler Allah rızası için instagram hesapları var areleumutol diye ağlayışlarını görseniz içiniz dayanmaz
Deletedmom4444 ARTIK DUYSUNLAR SESİNİ 😔Göz göre göre bebekler acı cekiyor ne olur destek olsalar ya aza coga bakmadan 😭
2lokum_moms Deletedmom4444 az cok demeden böyle böyle birikcek bu para Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Lonewolf 2lokum_moms ben bugün gene elimde olanı gönderdim.Rabbim yardım etsin bu kadar zengin iş adamları var.Ünlüler var dünya kadar paraları var yardım eden yok yazık değil mi bu çocuklara? Ben dünden beri üzülüyorum ağlıyorum gördükçe
Deletedmom4444 2lokum_moms Amin amin insallah daha cok minik yasayacahi cok uzun bi sure var.İnsallah duyarlar sesini 😔
2lokum_moms Lonewolf Allah razı olsun sizden bende dün gördüm dünden beri ağlıyorum o bebeğin sessiz sessiz ağlamalarını gördükçe bu zenginler nasıl seyirci kalabiliyor şaşırıyorum elimde avucumda ne varsa vericem ben yeterki gülsün yüzü yavrucagızın canı yanmasın
Lonewolf 2lokum_moms Amin cümlemizden😞 Bir sürü böyle çocuk var.Nasıl sessiz kalıp yiyip içip gülüyorlar.Ne bileyim elinden geleni yapmalı insan.20 TL nin bile önemi var.
2lokum_moms Lonewolf öyle tabiki Allahım hepsini annesine babasına bağışlasın inşallah tez vakitte iyileşirler
2lokum_moms Deletedmom4444 inşallah paylaşım çok çok önemli ya her yerde paylaşıyorum ben bir kişinin bile yardımına vesile olabildiysem ne mutlu bana