Gezginprenses Merhaba kızlar Sınavım var. Sınav sonrası Eylül başı gibi tatile gitmeyi düşünüyoruz. Eşim de bana bıraktı. Sen bak felan diye sizlere sormak istedim. Şehir fark etmiyor. Gidip memnun kaldığınız İslami oteller var mı acaba ?
derinimm2020 Gezginprenses ben defalarca Antalya Selge Beach’e gittim ultra herşey dahil konsept 7-24 ye iç sınırsız kadınlar tesisi çok güzel ama gecesi kişi başı 1000 liraya geliyordu bu sene o kadar bütçe ayıramayacağımız için caydık. Adin var o Selge’den daha iyi ve daha pahalı tabii oraya da bakabilirsiniz herkes memnun.
Mom622626 Gezginprenses ben ailemle altis resort otele gitmiştim seneler önce antalyada. Biz memnun kalmıştık, kadınlara özel açık yüzme havuzu var. Tabi bu sene ailem gelmediği için normal otele gittik.
Gezginprenses derinimm2020 baktığım bir çok otelde o civar canım. Yani 6 gece 5 gün yaklaşık 6 buçuk gibi bir rakam tutuyor. Gidecekken en azından memnun kalacağımız bir yer olsun istiyoruz. Öneriniz için teşekkürler bakacağım 💕
Rose1221 Gezginprenses gitmedim ama çok beğenilmiş seneye gideceğim inşallah teos village otel sığacık izmir de