Tubs Merhaba anneler biligisi olan bu durumu yaşayan anneler bilgilerini paylaşabilir mi bebeğim 2 buçuk aylık bugün dr testislerinin renginin açılmadığını ve koyu olduğunu söyledi gerekirse kan vermemizi istedi
TheLatte Tubs bilgim yok üstte kalsin . İlk defa duydum böyle biseyi . Benimde oğlum var ilk zamanlar onunkide kara gibiydi ama muayenede bisey demediler . Diğer arkadaslarda bilmedikleri icin yorum yapamiyolar haliyle .
PortakalliKahve Tubs çoğu kişinin bilgisinin olduğunu sanmıyorum. Sormadınız mı neden olurmuş ne olurmuş neye sebep olurmuş ?
3children1mom Tubs Bilgim yok kuzum onun için üstte kalsın diye yazdım. Postunu üstte tutarsan gören olacaktır ☺️
Tubs PortakalliKahve tabi ki araştırdım hatta bu uygulamanın eski yazışmalarını da buldum okudum ama yakın zamanda yaşayan var mı diye sordum
Tubs PortakalliKahve böbrek üstü bezinde hormonlar ile ilgili bir eksikliğe bağlı olabilirmiş nette de yok açıkçası çok bir şey
PortakalliKahve Tubs ne teşekkürü hiç önemi yok ❤️ Yavruna bişey olmasın onların canı yanmasın hiç yeter ki