Meralmirayy Kızım haftaya 1 yaşına gircek 200 gram almış sadece neden acaba masallah iştahı normal yemeyen bir çocuk değil
Mrngz Meralmirayy bızde bır yasındayız 2 ayda aldıgı kılo 200 gram haba sıcak sıcaktan yemıyor benımkı bırde harekeylendıler ıyıce normaldır bence
hunilimomm Meralmirayy çok normal kızım 2 yaşında 1.5 yaş kilosuyla arasında 200 300 gr oynuyor artık eskisi kadar çok almıyorlar yanlış olmasın yılda 1 kilo civarı alıyorlar artık
Araseymen Meralmirayy 1 yaşına girdiğimde 13 kiloydu 18 aylık şuan hala 13 kilo.cok güzel yiyor öğünlerini ama hareket çok fazla olduğu için yakiyor vücut.
Meralmirayy Mrngz anladım geçen ay 600 gram almıştı o yüzden merak ettim iştahı aynı havalardan demek ki
Araseymen Meralmirayy boyu iyi canım ayına göre üst düzeyde benimki yiyor ama kiloya gitmiyor yeterli vitamin ve doğru beslenme ile kilosunu hiç takma bile.
antropologanne Meralmirayy Çok bile almış ki masallah.Maximum 300 gr alıyorlar zaten. ( benim kïzımda bir yaş kontrolünde 200 gr almĩştı, doktorumuz çok bile almışsın dedi, o yüzden direk cümleye böyle basladim 😂)
Meralmirayy antropologanne sevindim o zaman kilo problemiz yok çok şükür sağlıklı olsunda sadece yemesine rağmen almamasına şaşırdım fazla bile almış 😍