eminedmn iyi günler herkese 1 ay 21 günlük kızımın dili bembeyaz oldu dıdaklarının iç kısmıda aynı sekılde beyazlamıs ne önerirsiniz badına gelipte nasıl atlattı acaba şimdiden teşekkürler ❤️
Eda0798 eminedmn 1 çay bardağı kaynamış soğumuş suya 1 çay kaşığı karbonat koy gazlı bezle veya eski dülbent ile sil hergün benim kızımdada vardı geçiyor yavaş yavaş
Mom07374 eminedmn 1 çay bardağı kaynamış ılımış suya 1 çay kaşığı karbonat. Gazlı bezi parmağına dola sil. Göğüs ucunu da o suyla sil. Bebeğin yüzüne bulaşan karbonatlı suyu temizle çünkü kurutur. Karbonatla sildikten sonra bir süre bir şey içirme.
Prensannesi8 eminedmn Biz evde kendi yöntemlerimizle geciremedik eczaneden pamukçuk ilacı mikostatin var onu aldık bir günde geçti doktorumuz sknti olmaz demisti
Sadebiri Eda0798 benim kizimda 1 aylıktı dokrt daha küçük ilaç kullanma karbonatli su yapip kullan dedi yaptım şükür geçmişti😊
Minikmucizemmmmmm Benimde bebeğim 3. 5 aylık prematüre ve kolik gecen hafta vardı pamukcuk karbonat yapamadık sürekli ağladığı için doktor bize mikostatin diye bi şurup verdi onunla gectı cok şükür
Sadebiri Eda0798 Aynen canım ve bizim çok güvendiğimiz bi doktr önerdi oyüzden hiç tereddüt etmeden yaptım ve sürdüm çok şükür hemen geçti 💐💕
Eda0798 Sadebiri aynen doktor bizede mikostatin verdi ama çok acı bebeğime verdiğim zaman suratı değişiyordu o yüzden onu kullanmadım